Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Böbenéni

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben újra fellángolt a vita a homeopátiával kapcsolatban, elsősorban Boldogkői Zsolt professzor cikkei kapcsán. Helyes is, hogy elkezdődött egy diskurzus, mivel ez talán hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen tájékozódjanak a módszerrel (annak történetével,…..
Böbenéni 2015.08.21 22:55:35
@fordulo_bogyo:
Természetesen arra gondoltam, hogy homeopátiás kezelésben részesülnének az illető páciensek.
Szóval nem úgy, hogy nem-h. orvosok adogatnak nekik valamilyen homeo-izét.
Böbenéni 2015.08.20 23:57:39
Böbenéni 2015.08.21 13:32:30
@fordulo_bogyo:
Ez nagyoon érdekes felvetés !
Szerintem itt lehetne előrelépni. Megnézni egy megfelelő és megfelelően nagy mintában, hogy véletlen egybeesésről van-e szó vagy sem. Vagyis nem az egyes szereket vizsgálni, hanem jól dokumentált esetek tömegét.
Gyanítom, hogy erre senki sem szán pénzt.
Az indonéziai Jáván cikcakk karcolásokat fedeztek fel egy kagylón. A minták 540 000-430 000 évesek, vagyis nem mi, hanem egy másik faj alkotta azokat. A H. erectus rekonstrukciója Nem tudni, hogy a dőlt vonalak és M alakú cikcakkok mit jelentenek, de annyi bizonyos, hogy az…..
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..