Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátyás Krisztina

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pite tésztát teljes  kiőrlésű lisztből készíteni egy igazi telitalálat.  A tészta annyira omlós és finom lesz, hogy szoktam diót szórni az alma alá, ugyanúgy mint a rétesnél, hogy ne ázzon el a tészta, hát ehhez a dió réteghez hasonló maga a tészta. Rétesalmát…..
Eladásra kínálunk, a Városliget és több egyetem közelében, a VII. Kerület, Marek József u-ban, egy jó elosztású, 24 m2 alapterületű, jó állapotú (pár éve teljes körűen műszakilag is felújított), II. emeleti, NY - i fekvésű, napfényes öröklakást. Az ingatlan…..
Tisztelt ingatlantulajdonos! Energetikai Tanúsítvány , Korrekt, precíz, hivatalos ügyintézése, akár 1 nap alatt, akciósáron, házhoz szállítással 13.000 Ft- ért!   Ha megadja a tanúsítványhoz szükséges adatokat akár már aznapra elkészítjük, MINDÖSSZE 13.000 Ft-ért…..
II. kerületben, Víziváros központi részéhez közel, mégis csendes kis parkos területen, a Jurányi u.- Varsányi Irén u. árnyékában megbúvó, hangulatos kis utcában, a Bajvívó utcában kínálunk eladásra egy 88 nm- es, 2 ERKÉLYES !- parkos utcaszakaszra és zöld kertes részre…..