Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Izabella Melinda

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném, ha minden volt VAJDÁS, legalább a tanárainkra vonatkozó részt elolvasná! Kiemelem!Ezt most ki kell írnom magamból. Van akinek nem fog tetszeni, tanulságként szánom.... Nem gondolkodhatunk mindenről egyformán.Soha többet nem fordulhat elő, hogy egy iskola élére a…..
Nagy Izabella Melinda 2015.11.19 10:43:57
Kedves H.D.! Az írásod sértő és tele van hamis állításokkal. Visszautasítom az általad leírtakat. Három év és három hónap alatt SENKIT nem golyóztam ki. Akik elmentek, saját akaratukból tették, megnehezítve az iskola helyzetét, ugyanis augusztus utolsó hetében közölték szándékukat. Szeretném felhívni figyelmedet arra, hogy a munkaviszony létesítése és megszüntetése esetében a munkáltatói jogokat nem az intézményvezető gyakorolja. A 30-as számot nem tudom hogyan kalkuláltad, ugyanis összesen ennyi pedagógusa van és volt az intézménynek. A nyugdíjas matematika szakos TANÁR Úrral kapcsolatosan leírtakat is visszautasítom, ugyanis a TANÁR ÚR minden évben, az írásbeli matematika érettségit követő napon bejön és elviszi az előzetesen számára félre tett feladatlapot. Mindig megtiszteltetés és öröm volt váltani Vele pár mondatot. "Berge..."-ról: nincs jogod és kompetenciád felülbírálni egy Magyarországon elfogadott felsőfokú intézmény oklevelét! Egyébként, egy általad nagyra becsült kolléganőnk is ott végzett! Én is őszülők, de tudod, 40 felett ez gyakran elő szokott fordulni! Egyetértek azzal, hogy az a diák aki tovább szeretne tanulni, megteheti mindezt a Vajdából is. Ezért nem értem azokat a szülőket, akik a fiaikat a Vajdába, a lányaikat pedig más középfokú intézménybe íratták... Az iskolát segíteni érdemes, nem pedig mondvacsinált problémákkal "bombázni". Remélem, megtalálod lelki békédet kedves D., ugyanis a harag és a gyűlölet rossz tanácsadó, gyengít. Köszönet minden, az iskolát támogató személynek! Kérem, a jövőben is segítsék az iskolát tanácsaikkal, ötleteikkel. Hajrá Vajda!
Olvasóink gyors tájékoztatása érdekében az alábbiakban közre adunk néhány közérdeklődésre számot tartó friss önkormányzati döntést. Felhívjuk figyelmüket, hogy terjedelmi okok miatt kivonatosan, rövidített változatban olvasható az anyag, teljes terjedelmében a…..