Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izmics

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit elmondok az valós: ismerősöm isten háta mögötti kis településen, megélhetés nyema. Munkaügyi Központban elsírta, hogy nem tud munkát találni, mert nincs, ellenben jól tud varrni és van is érdeklődés, de nem tudná kitermelni a járulékokat. A hivatalos válasz: akkor…..
izmics 2010.10.17 15:02:39
@Kangörény_: Végre egy "becsületes" ember, aki sose csalt! Nem töltesz fel képet magadról ? Végre láthatnánk egy ilyet is, olyant aki sosem hazudott már ismerünk. Látszik, hogy fingod sincs arról, hogy mi megy itt mostanában. Akkora nagy görény lehetsz mint a neved, hányok az ilyen netbátor megmondóemberektől.
izmics 2010.10.17 20:50:37
@Grafogirl: Sajnos ennyire "egyszerű" a dolog
Mindenki tudja, mi az a lingam? Igen, igen, azaz! Fütyi, kuki, hímvessző, fasz, kéjrúd, pénisz, kopasz főhadnagy, broki, ezredes, férfiasság vagy akár bájdorong.No akkor vajon mi az a lingam masszázs?A lingam masszázsban bizony ennek a testrésznek masszázsáról van szó, beleértve a…..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
izmics 2010.09.03 16:55:43
@50-es anyuka:
Drága anyuka, sejthetően téged nem fenyeget a megerőszakolás, azért egy próbát megér hátha sikerrel jársz és rendbehozhatod nemi életed!

"Azt hiszem, ahhoz képest, amit okozni fog a fejekben ez a kis eset, nem sok az a "pár százezer Ft", hadd tudja csak meg MINDENKI: nincs kivételezés."

Van kivételezés, és mindig is lesz, ezt nagyon jól tudod.

Azért kivánom gyerekeddel, unokáddal nemi erőszakon kívűl semmi atrocitás ne történjen sosem
izmics 2010.09.10 13:32:49
@Hozzá Szóló: Ne anyázz te durung
Mekkora netbátor vagy itt...
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
izmics 2008.01.30 15:43:56