Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VVKnapné

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
A korábban lement jelölő parti után az az első és legfontosabb, hogy Brigi bejelentse, ki kapja meg a kendőt. Attila vagy Sanya között kell döntenie. A végtelen monológjának egy a lényege, hogy azért nem adja Attilának a kendőt, mert akkor biztos Norbit vinné ki, aki meg speciel le van rokkanva.…..
VVKnapné 2016.04.15 11:29:18
@Chat Géza: neked teljesen mindegy, h mi megy, vv, éh vagy farm... A postjaid 80%-át mindig azzal kezdted, h nem történt semmi, untad stb, ìgy a postod se szól semmiről... Nem mondom, néha tényleg vannak unalmasabb részek, de sixx, bruti, dzsudibì ennek ellenére tudnak fasza, szórakoztató postot ìrni. Te meg mindig a szar contenttel takarózol. Mindig arcoskodsz, h mit hogy kéne, én emlékszem, amikor vendég voltál a belevalóban, rossz és kellemetlen volt nézni a vergődésed, olyan zavarban voltál... És már az is sokat elárul,h a kommentek 2/3-a arról szól, h megint mennyire összecsaptad a postot... :((( pici önkritika most már rád férne
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
VVKnapné 2015.04.01 21:44:16
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
VVKnapné 2015.03.28 22:16:54
@Mdolo: sztem is elhíztak a lányok, nem kicsit... a vv-ben ezt a szintet 2 hónap után hozták, nem 20 nap után...
Hiába írja Sixx, h Adri alakjával nincs gond... És azzal se lenne baj, ha 20 kilóval több lenne (mielőtt felhördülne bárki is), hanem hogy nem elégedett magával, és kb ezért hisztizik állandóan...
VVKnapné 2015.03.28 22:22:12
@jo.e: minden szavaddal egyetértek. Ha Peti akkora fasza gyerek, miért nem vállalta be ivart???!!
Tipikus más faszával a csalánt-esete...
Apolka meg nekem egy porcelán baba: ugyanaz az arckifejezése mindenre :)
Én is megértem gerit, de szegény ezzel a hisztijével rakatja ki magát :(
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
VVKnapné 2015.03.25 10:39:03
@Fu Szekh Li: szerinted tudatosan választotta Botoxot? én még fogadni is mernék rá, h azért őt mondta, mert kb csak az ő neve jutott eszébe... :DD
VVKnapné 2015.03.25 12:02:31
@Szent Borzadály: jaaahj, ne is mondd! nekem nagy vágyam, hogy egyszer legyen egy mixed taktikai-bezárt játék, ahol az eddigi éh, vv szériák rafkósai, szórakoztató emberei együtt tolják!
mondjuk itt több melója lenne egy vv attilának, mert az olyan ösztönlényekkel, mint beus, nem tud mit kezdeni. A csaj csak az izmokat látja...
amúgy olvasom itt a szociálisan érzékenyek kommentjeit, h nem illik rajta nevetni, meg hogy fogyatékos.... Lóf@szt fogyatékos, szart a sulira, 17 évesen rájött, h punciból meg lehet élni, és kihasználta. Ha értelmi fogyi lenne, akkor nem tudta volna kivitelezni ezt az életmódot 19 éves korára...
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
VVKnapné 2015.03.17 22:46:32
@iTink: nekem is vv6 Krisztián jut eszembe Gergőről! :)
Meg snezi röhögése néha seherezádés! Vv sehi :)
Amúgy beszarás cool volt a mai rész! Alig várom a hv-t!! :p
Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg…..
VVKnapné 2015.03.10 22:12:16
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én meg azt nem értem, h brekinek miért kellett a konfok alatt tudnia az itthoni időt? Még ha élő adás lett volna, megérteném... De arra a kétszer 10percre, amíg eldadogja a mondókáját...
VVKnapné 2015.03.10 22:19:03
@Krétagarbó: Jaaa, így oké! Köszi :)
Én ivart jobban sajnálnám,mint albinát. Az elején drukkoltam naominak, mert azt hittem, olyan lesz mint pókmajom, de nagyon messze van tőle. Már nem szórakoztat....
Viszont egy botox -loki páros akár meg is nyerheti.
VVKnapné 2015.03.10 22:31:39
@DerültÉgből/tintával írok/: Jaaaj, ne mondd már, hogy ivarnóriról ilyen könnyen lemondasz?! :) hát nélküle mennyivel kevesebbek lennénk?! Minden mozdulatán, szaván szakadok :D igggazi fapina, aki meg van győzödve arról, h kurva jó nő, és kurva okos :p
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
VVKnapné 2015.02.18 02:25:37
www.rtl.hu/rtl2/valovilag.hu
VAN ROBIN MEZTELEN VIDEÓ :) :p
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
VVKnapné 2015.02.15 12:04:46
@Krétagarbó: de-de! Anikó nyomult nem kicsit Bélára! Jaaaj, amúgy young g-t én is mindig bírtam, a húgát viszont rühelltem.
VVKnapné 2015.02.15 12:06:59
@Ditti82: igeeen, Alekosz nagy monológja: járkálsz itt fel-alá, mint az isten farkán forgó stanyecli...
vagy vmi ilyesmit tolt :)) húúú, de imádtam!
VVKnapné 2015.02.15 12:18:33
@csicserierika: MEGTALÁLTAAAAM Alekosz monológját :)
www.valovilag5.hu/video/118935
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
VVKnapné 2015.02.12 15:31:11
@másodpéldány: rtl.hu/rtl2/valovilag/robin-vegre-megmutatta-izmos-feneket

amire már hónapok óta vártuuuuuunk!!!!! yeah, hajrá Robin!!!!
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
VVKnapné 2015.01.07 12:39:33
@pomac: a vv hivatalos oldalán lehetett szavazni
rtl.hu/rtl2/valovilag
VVKnapné 2015.01.07 12:50:20
VVKnapné 2015.01.07 12:59:29
@pomac: sztem azt csak adásban mondta be Bence
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
VVKnapné 2015.01.06 13:29:00
@lukacstoncsi: laci igazi tahó, de a teste gyönyörű!!! egy estére bevállalnám a vadparasztját! :P
VVKnapné 2015.01.06 13:42:09
@tvbuzi: és miket mondott még? ez engem is érdekelne :)
VVKnapné 2015.01.06 13:43:26
@lukacstoncsi: tudom, h a bezártság, de tudta hova megy, nem? azért nem fogunk senkit sajnálni, mert nem lehet a barátaival. mi ez, gyerekkórház? ;)
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
VVKnapné 2014.12.20 13:28:31
@beacska: Maci azért utálja Kiskunt, mert Fanniék is gyűlölik, és jabba meg Fanni+Reni seggében van. És igen, olyan jó lenne, ha jövő héten őt választanák ki. Ami sztem simán benne van, Dórit, Fannit, Dennist egyelőre hagyják, úgyh nem marad más.
Sztem is megtanulta Zsu a leckét, nem fog még egyszer ugyanabba a hibába esni. A tegnapelőtti részben mondta is, h ő botrányosnak tartja, h vki szex-szel akar kitűnni stb.
Dóri-Robin szex sztem akkor lesz, ha egy évig tart a VV7, mert Robin amilyen tempóban halad az udvarlással... :DDD
Edina-Laci szexet nem akarok! Az meggyengíti mindkettőt, és nekem most ők a kedvenceim.
VVKnapné 2014.12.20 13:30:53
@lacuna666: éééén is azt várom már reggel óta!! :(((
az előbb unalmamban már elolvastam az rtl klubos posztot...
rtl.hu/rtl2/valovilag/dennis-terve-mesteri-a-kivitelezese-viszont-gagyi
VVKnapné 2014.12.20 13:49:43
@ruzs54: és maci azonnal lebüdöskurvázta zsut. De amit fanni csinál, az tök rendben van. Reninél jobban már csak macit rühellem, rosszindulatú, tohonya faszparaszt! levágódik a kanapéra, és takarózik be... ez a fogyni megyek be-szöveg, meg egy baszott nagy kamu volt, h megvezessen mindenkit.
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
A munkahét az, aminek nemcsak a villalakók, de én sem örülük különösebben, mert kicsit leül a cselekmény, habár a fogak fehérjének kivicsorgatása pont ilyenkor jön elő, például ki a pöcsöm gondolta volna, hogy Miss Kiskun akkora smucig, hogy egyetlen igazi harcostársát,…..
VVKnapné 2014.12.13 12:53:00
@FOGASFŰRÉSZ: fanni??? miért? hoooogy? kicsi lány? ő a legnagyobb ordas! és sztem Edina egyáltalán nem gyenge. Hidd el, a nézők szeretik a szegény legény/lány-szerencsét próbál a fővárosban sztorikat! Tavaly Krisztiánt is ajnározták, csak a köpködös balhé után ábrándultak ki belőle :)
De mondjuk majd kiderül, mert sztem holnap edinát választják ki...vagy renit?
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..
Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire…..
VVKnapné 2014.12.10 11:19:00
@Morcz: nah, jól van, ha eszükbe jutott, nem mertem volna a fejemet tenni rá, h gondolnak rá :))
őszinte leszek, Renit bele tudnám fojtani a jakuzziba, DE mint VV-játékos tökéletes: van egy kis esze, beleáll a konfliktokba, szeret pletyózni, szart kavarni, ilyen emberek kellenek a villába!!! nem is értettem lacit, amikor azt mondta róla, h szürke....
VVKnapné 2014.12.10 11:57:39
@Morcz: igen, annyira irritál már a látványa is. ha van előnyösebb oldala, én kíváncsi vagyok :))
de azért renit nem hasonlítanám Izához, Iza szórakoztató volt, Renin nemigen szoktam még csak elmosolyodni se....
VVKnapné 2014.12.10 11:59:15
@Morcz: sztem dauer van pöcök hajában. a múltkor volt kint kép a vv oldalán, h hogy nézett ki a ballagási fotóján, és tök basic haja van. Nem természetes hullám.
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
VVKnapné 2014.12.08 18:25:50
@foxwiththegloves: uh... komolyan? akkor lehet nevet kéne változtatnom :)
és mi volt a neve? és honnan tudtátok, h ő az?
VVKnapné 2014.12.08 19:08:35
@foxwiththegloves: neeem, istenments! utáltam és irigykedtem rá! :)
VVKnapné 2014.12.08 20:12:54
@Bujumburi: naigen, nem onnan indult ez az egész, h kurvának állították be, amiért odapucsított már az első este Dávidnak? És az egészet úgy állította be fanni meg reni, h ők csak szegény danit sajnálják. Majd eltelt 2 nap és fannika is odaadta magát dennisnek, de az ugye "más". Szóval én is megkérdezném a két szájalós, dühöngőt, h emlékeznek-e egyáltalán, h miért is utálják ennyire zsu-t....
Annyi technikai problémával és adásmegszakadással súlyosbított VV adást, mint ez a mai, én még életemben nem láttam, és milyen kár lett volna, ha elveszik abból a töménytelen bölcsességből akár csak egy is, amit sikerült itt 50 percbe belezsúfolni. Az epizód erősen indít, a…..
VVKnapné 2014.12.03 13:35:07
@malevil2050: szívemből szóltál! azért nézzük, mert minden nap mondanak/csinálnak baromságokat, amiken jókat vidulunk, és itt jól megtárgyaljuk! Ha Laci nem kattogott volna a Holdon, akkor min röhögtem volna fel, hangosan???? :DDD

Kamilla, sztem azért is lehet Attila, mert ő tud taktikai tanácsot adni, az Au-s társaságból meg senki nem taktikázott, csak üvöltözött :)
VVKnapné 2014.12.03 13:50:45
@kamilla123: kövezzetek meg, de nekem napról napra egyre jobban bejön Laci! és nekem is cuki volt a kis megmondtam-duzzogása. Tudom, h suttyó, de a teste meg gyönyörű!
ezen csorgattam az előbb a nyálam: rtl.hu/rtl2/valovilag/laci-ferfiassagat-is-barnitotta
Harrrrrr :P
Attila sztem adhat olyan tanácsot, amivel jobb színben tűnhet Zsu a párbajon. Pl ha azt mondja neki, h ne menj bele a kutyázásba, mert így te leszel a mártír, és a mártírt sajnálják meg mindig a kedves szavazók.... Pl Éva így juttatta győzelemre a Celeb vagyokban molnárandikát....
VVKnapné 2014.12.03 13:52:51
@VV Erőlegény: ezt már tegnap is kérdeztem itt, h ezt a segítséget csak egyszer kérheti ki? vagy minden párbaj előtt? én tuti kikérném most! Vki írta itt, h ha most visszamegy, hetekig békén hagyják úgyis, az idő alatt meg tud bizonyítani, szimpibbé válni...