Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajrá Putyin (törölt)

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a…..
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 21:42:11
@jöttem: az agymosott agymosottazik :D ez jó :DDD

"hanem a vona-féle külpolitika oroszoknak történő aláfekvéséről beszélünk."
1. ez hogy jön ide?
2. milyen aláfekvés? csak szimplán minden normális európai ember látja, hogy az oroszok perpill természetes szövetségeseink az USA-tól való függetlenedésben

"Oroszokkal lehet boltolni, de nem letolt gatyával, hanem egyenlő partnerként."
így is volt, de amerikai gazdáidnak nem tetszik ez.
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 21:44:45
@jöttem: vajon miért jut eszedbe ilyesmi?
anno piros bögréért amőbáskodtál, mi? :)
milyen érzés hülyének lenni?
és hazaárulónak?

vagy csak mindkettőt örökölted a komcsi apádtól meg a szaréletű anyádtól? :)
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 21:45:46
@bioLarzen: bezzeg nektek már akkor is csak ilyen varánuszra meg jotunderre futotta :D
A bolgárok betettek Putyinnak és ezzel együtt a Déli-Áramlatnak, nem kellett Orbánnak! Az USA és az Európai Unió nagyhatalom, most megmutatták! Egy előző írásomban Szerbiát vizionáltam, hogy a remélhető NATÓ és EU tagságért simán kilépnek a programból. A bolgárok azonban…..
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 19:14:28
@dr doktorka: ha ilyen tényleg lenne, mint ahogy nem lesz, szerintem te azt már nem érnéd meg :) vagy bevennél előtte vmit egy TEK-es terepjáróban, vagy elütne egy osztrák-magyar kettős állampolgár, vagy öngyilkos lennél egy sikeres fideszszékház-rongálás után, mert rájönnél, hogy buzi vagy :)
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 20:53:49
@mobilus: :D
szerencsétlen...

tényleg azt hiszed, hogy ti vagytok a többség? mert ilyen szar rezervátumokban, mint blog.hu meg 444, meg faszom faszbúk csoportok csak a magadfajta idióta, tájékozatlan hazaárulók tobzódnak?

mindig bírom, amikor az idiotizmust és a hazaárulást más véleményen levőségnek eufemizáljátok
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 21:38:06
@Pan Modry: milyen konstrukcióban? olyanban, mint a már működő északi? olyanban, amilyenben az olaszok, akik kitalálták, meg az orzstrákok megállapodtak a gazprommal?

nem orbán esett pofára te szar, hanem az EU :D

ellopta a manyup megtakarításait? azt nem lehetett ellopni, csak visszavenni. az EU is komindta, hogy törvényes volt. maga a manyuprendszer volt a lopás.

"Remelem Paks2 bol sem lesz semmi... "
mert egy fasz vagy...
IFL Gazdaság Orbán Trianonja? 2014.12.02 10:48:21
Szóval már megint sikerült nemzeti örökségünket beváltani az európai nagyszínpadon. Nagyon ügyesen és komoly stratégiát követve nyalták ki előljáróink a rossz segget. Eladták az országot vagy csak megint ennyire hülyék? Miután az egyetlen és logikus lehetőségünket a…..
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 18:27:44
@hosaka: "meg még pár reaktorblokk is kellene. Mindenféle hozzáértés nélkül,"
hozzáértés nélkül? az AES-2006 perpill a világ legjobb,legbiztonságosabb reaktora.

"a lehető legdrágább konstrukcióban"
mitől lenne a legdrágább? mert te azt mondtad? a lehető legjobb konstrukció baszod, hogy az építtető ad hitelt rá.

" Egy szar kormányunk van, így képviselik az érdekeinket az EU-ban. Halandzsázva, mint az itt-a-piros-hol-a-pirost "játszó" szélhámos cigány"

néha olvass bele a nyugati lapok lejárató cikkei alatti kommentekbe!
emlékszem április 7.-én a die weltben megjelent cikk alatt 51 németből 50 azt fájlalta, hogy nekik nincs egy ilyen karakán, fasza vezetőjük, mint Orbán. az újságírót meg egyemberként küldték a picsába
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 21:00:19
@zobod: várjuk ki a végét.
Bolgároknál az amerikaiak kormányt buktattak és be lettek csicskítva. velünk ez nem ment.

de majd kiváncsi vagyok az olaszok, osztrákok és franciák hagyni fogják-e ezt, mert a déli áramlatot ők akarták igazán.

az bizottság érve meg hazugság: az északi áramlatot üzemeltető cégben annak a gazpromnak van 51%-os tulajdonrésze, amelyik a gázt adja bele. a maradékon osztoznak nyugat-európai cégek.

u.ez lett volna a déli áramlattal. ott nem baj, itt baj? ha az olaszok és az osztrákok nem fognak kiabálni, akkor egyértelmű, hogy őket megvették kilóra, és biztosították őket, hogy kapnak orosz gázt németo felől.
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 21:17:19
@♔bаtyu♔: azt azért látni kell, hogy ma oroszország és Putyin a civiliált fél, amelyik nem akar mást, csak a 91-es status quot fenntartani. abból nem tud és nem is akar engedni, és aki ezt várná el tőle, az gátlástalan és háborút akar.
ők elég sokat feladtak a 45 utáni status quoból, elfogadták az új játékszabályokat, és nem akartak, és nem is akarnak mást, csak békésen egymás mellett élni és kereskedni, közösen prosperálni európával.

jelenleg az USA a latorállam, amelyiknek sem ez, sem az nem tetszik.

az a probléma, hogy az emberek simán elmennek nuland "fuck the EU" kiszólása mellett, és egyszerű káromkodásnak veszik, pedig látni kell mit jelent az a kontextusába helyezve: az USA leszarja, hogy az EU-nak mi az érdeke, hogy az EU milyen árat fizet az amerikai érdekek érvényesüléséért, sőt az csak dupla haszon, ha rajtuk is csattan az ostor.

az EU szuverenitása nem létezik. nem létezik, mert jelenleg is amerikai katonai megszállás alatt van, sok ország aranykészlete felett rendelkezik, és azok azt nemhogy nem vihetik haza, de meg se nézhetik.
ha lenne is politikai akarat és bátorság az EU vezető államaiban az USA-tól való függetlenedésre, az lehetetlen lenne, mivel mindig van pár latorország, amelyik inkább szopja az amerikai faszt, és ezzel betenne egy közös fellépésnek : régi európa vs új európa.

ha pedig esetleg lenne egységes álláspont a politikai vezetők körében, akkor ott a második vonal: a megvásárolt pártok, EU-s potentátok, hangadók, és a civilnek álcázott szervezetek. na és persze a média.

európa perpill csakis oroszországra számíthat a szuverenítása visszaszerzésének érdekében, de látjuk hogy egy nem igazán fog menni, amíg az európai politikai élet és a média is tele amerikai ügynökökkel, és 1bites 444 olvasók szintjén lévő agyhalottakat egy kis putlerezéssel be lehet szopatni.

nagyon kiváncsi leszek mi lesz itt, főleg a minapi McCain féle nyilatkozatot tekintve.

Az biztos, hogy az oroszok leszarnák, ha az EU egy egységes, önálló globális hatalmi pólus lenne katonailag és politikailag is, ha elfogadja a 91-es status quot, és miért ne fogadná el? nekünk nincs érdekünkben ukrajnára kiterjeszteni a befolyásunkat, arra csupán az amerikaiaknak van szükségük. miért? hogy elvágjanak minket az oroszoktól, hogy amerikai szelep legyen az EU-orosz gázvezetéken. Ezért nem lehet déli áramlat sem, ezért nem lehet a gazpromé az INA.
Az USA nem hagyhatja, hogy az EU a világ vezető gazdaságaként katonailag és politikailag is szuverén, tőle független hatalmi pólussá váljon, és ezt csak úgy érheti el, ha vazallussá tett latorállamokkal szigeteli el az EU vezető országait az oroszoktól.
Ilyen latorállamok a balti országok, a románok és a történelmi barátságunk ellenére a lengyelek is. Ők voltak azok, akik kiszolgálták az USA-t akkor, amikor a franciák, németek és olaszok közösen nemet mondtak.

Nagyon fontos a minapi Putyin-Erdogan találkozó: kevesen tudják, hogy Törökország az USA után a NATO 2. legerősebb hadserege (atomfegyvereket leszámítva) - és ez a nagy szövetséges azt merészelte mondani, hogy elég az amerikaiak gátlástalanságából, és különben is mit keresnek itt, 8000km-re az otthonuktól.

Ha a NATO-n belül a 2 vezető állam között ilyen a viszony, akkor lehet itt Orbánt pávatánccal, meg a nyugat elárulásával vádolni, de aki ilyet tesz, az csak magáról állít ki szegénységi 444-es bizonyítványt.
Franciaországban sem nagyon fogják tűrni, hogy egy USA zsarolja őket a Mistralok miatt. Sárközy már jelezte, hogy ő hajlandó lenne leszállítani az oroszoknak - ennek fényében jusson eszébe mindenkinek, hogy a franciák egyszer már képletesen otthagyták a NATO-t. Ha egy török-francia párosnak sikerül ehhez meggyőznie a németeket, akik tulajdonképpen nem is saját jogon, önszántukból tagok, hanem gyakorlatilag 45 óta amerikai megszállás alatt vannak, akkor el lehetne érni a ma még utópisztikus célt: vagy egy USA és Kanada nélküli NATO, vagy egy új, tisztán európai védelmi szervezet.
Amelyik ország pedig pártütő lenne, és az európai érdekekkel szembemenve Uncle Sam farkát szeretné szopogatni, azt el kell szigetelni a EU-n belül.

A világpolitikában nincsenek általános és örökérvényű igazságok és szituációk: ami 1991-ben elképzelhetetlennek tűnt, az ma valóság: az EU ellenfele (ellensége?) az USA, és a szuverenitásunk kiharcolásában az oroszok természetes szövetségeseink. Aki pedig ezt 45-89 között szovjetes panellel igyekszik kétségbe vonni, az vagy teljesen hülye, vagy fizetett soroshuszár.

csak érdekességképpen utána lehet nézni, hogy Magyarországról író külföldi újságírók(pl Amy Brouilette), és a nyugatra telepített magyar újságírók jó része, csak úgy mint az ukrajnai amerikai propagandát nyomató EuromaidanPR-os csőcselék(Katerina Kruk) nagy része a soros féle CEU-n nevelődött ki.

Tudnám Orbán mire vár még a CEU országból való kirakásával?
A tegnapi, hidegháborút elemezgető cikkem után - amelyről egyébként azt gondoltam, hogy szárazabb, sterilebb, unalmasabb cikket blogon szinte lehetetlenség írni -, szóval eme cikk után olyan vitába keveredtem az Arckönyv lapjain, hogy minden erőfeszítésem ellenére lehullott…..
Hajrá Putyin (törölt) 2014.12.02 20:18:56
nagyjából pontos.

de azt azért látni kell, hogy ma oroszország és Putyin a civiliált fél, amelyik nem akar mást, csak a 91-es status quot fenntartani. abból nem tud és nem is akar engedni, és aki ezt várná el tőle, az gátlástalan és háborút akar.
ők elég sokat feladtak a 45 utáni status quoból, elfogadták az új játékszabályokat, és nem akartak, és nem is akarnak mást, csak békésen egymás mellett élni és kereskedni, közösen prosperálni európával.

jelenleg az USA a latorállam, amelyiknek sem ez, sem az nem tetszik.

az a probléma, hogy az emberek simán elmennek nuland "fuck the EU" kiszólása mellett, és egyszerű káromkodásnak veszik, pedig látni kell mit jelent az a kontextusába helyezve: az USA leszarja, hogy az EU-nak mi az érdeke, hogy az EU milyen árat fizet az amerikai érdekek érvényesüléséért, sőt az csak dupla haszon, ha rajtuk is csattan az ostor.

az EU szuverenitása nem létezik. nem létezik, mert jelenleg is amerikai katonai megszállás alatt van, sok ország aranykészlete felett rendelkezik, és azok azt nemhogy nem vihetik haza, de meg se nézhetik.
ha lenne is politikai akarat és bátorság az EU vezető államaiban az USA-tól való függetlenedésre, az lehetetlen lenne, mivel mindig van pár latorország, amelyik inkább szopja az amerikai faszt, és ezzel betenne egy közös fellépésnek : régi európa vs új európa.

ha pedig esetleg lenne egységes álláspont a politikai vezetők körében, akkor ott a második vonal: a megvásárolt pártok, EU-s potentátok, hangadók, és a civilnek álcázott szervezetek. na és persze a média.

európa perpill csakis oroszországra számíthat a szuverenítása visszaszerzésének érdekében, de látjuk hogy egy nem igazán fog menni, amíg az európai politikai élet és a média is tele amerikai ügynökökkel, és 1bites 444 olvasók szintjén lévő agyhalottakat egy kis putlerezéssel be lehet szopatni.

nagyon kiváncsi leszek mi lesz itt, főleg a minapi McCain féle nyilatkozatot tekintve.

Az biztos, hogy az oroszok leszarnák, ha az EU egy egységes, önálló globális hatalmi pólus lenne katonailag és politikailag is, ha elfogadja a 91-es status quot, és miért ne fogadná el? nekünk nincs érdekünkben ukrajnára kiterjeszteni a befolyásunkat, arra csupán az amerikaiaknak van szükségük. miért? hogy elvágjanak minket az oroszoktól, hogy amerikai szelep legyen az EU-orosz gázvezetéken. Ezért nem lehet déli áramlat sem, ezért nem lehet a gazpromé az INA.
Az USA nem hagyhatja, hogy az EU a világ vezető gazdaságaként katonailag és politikailag is szuverén, tőle független hatalmi pólussá váljon, és ezt csak úgy érheti el, ha vazallussá tett latorállamokkal szigeteli el az EU vezető országait az oroszoktól.
Ilyen latorállamok a balti országok, a románok és a történelmi barátságunk ellenére a lengyelek is. Ők voltak azok, akik kiszolgálták az USA-t akkor, amikor a franciák, németek és olaszok közösen nemet mondtak.

Nagyon fontos a minapi Putyin-Erdogan találkozó: kevesen tudják, hogy Törökország az USA után a NATO 2. legerősebb hadserege (atomfegyvereket leszámítva) - és ez a nagy szövetséges azt merészelte mondani, hogy elég az amerikaiak gátlástalanságából, és különben is mit keresnek itt, 8000km-re az otthonuktól.

Ha a NATO-n belül a 2 vezető állam között ilyen a viszony, akkor lehet itt Orbánt pávatánccal, meg a nyugat elárulásával vádolni, de aki ilyet tesz, az csak magáról állít ki szegénységi 444-es bizonyítványt.
Franciaországban sem nagyon fogják tűrni, hogy egy USA zsarolja őket a Mistralok miatt. Sárközy már jelezte, hogy ő hajlandó lenne leszállítani az oroszoknak - ennek fényében jusson eszébe mindenkinek, hogy a franciák egyszer már képletesen otthagyták a NATO-t. Ha egy török-francia párosnak sikerül ehhez meggyőznie a németeket, akik tulajdonképpen nem is saját jogon, önszántukból tagok, hanem gyakorlatilag 45 óta amerikai megszállás alatt vannak, akkor el lehetne érni a ma még utópisztikus célt: vagy egy USA és Kanada nélküli NATO, vagy egy új, tisztán európai védelmi szervezet.
Amelyik ország pedig pártütő lenne, és az európai érdekekkel szembemenve Uncle Sam farkát szeretné szopogatni, azt el kell szigetelni a EU-n belül.

A világpolitikában nincsenek általános és örökérvényű igazságok és szituációk: ami 1991-ben elképzelhetetlennek tűnt, az ma valóság: az EU ellenfele (ellensége?) az USA, és a szuverenitásunk kiharcolásában az oroszok természetes szövetségeseink. Aki pedig ezt 45-89 között szovjetes panellel igyekszik kétségbe vonni, az vagy teljesen hülye, vagy fizetett soroshuszár.

csak érdekességképpen utána lehet nézni, hogy Magyarországról író külföldi újságírók(pl Amy Brouilette), és a nyugatra telepített magyar újságírók jó része, csak úgy mint az ukrajnai amerikai propagandát nyomató EuromaidanPR-os csőcselék(Katerina Kreuk) nagy része a soros féle CEU-n nevelődött ki.

Tudnám Orbán mire vár még a CEU országból való kirakásával?