Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Copfos Gizi

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
Copfos Gizi 2014.12.22 23:41:33
@aggyistenbrittudós: Igen, úgy egyben vagy, akár hogy is nézem, Nekem tetszik. Pasi lennék udvarolnék neki :)
Copfos Gizi 2014.12.22 23:44:09
@szabinaW: Ezen rötyögök, oltja ezerrel :D
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
Copfos Gizi 2014.12.21 15:11:31
@Köcsöglány: Valamelyik nap elmorfondíroztam azon, hogy mit vinnék én be magammal a vellába. Merthogy ugye nekem is az jött le, hogy ezek egész nap rohadtul nem csinálnak semmit.
És arra a megállapításra jutottam, hogy mivel könyvet!!! is lehet bevinni, H. P. Lovecraft összeset!
Elég nehéz a nyelvezete olykor, és nagyon tömény egyszerre több novellát is elolvasni tőle, ugyanakkor nem unalmas :P Nos én hasznosan tölteném az időm.
Illetőleg takarítanék, mert utálom a retket. Mosogatni meg alapból szeretek, jókat lehet gondolkodni közben.
Copfos Gizi 2014.12.21 15:16:30
@kamilla123: Neee! halál komoly úgy olvastam lehet... :O A lakóknál, amikor az utolsó sorban ott van, mit vinnél be, van felsorolásban, hogy könyv. Onnan gondolom, hogy a lehetőség az olvasásra adott. Más kérdés, hogy kvázi senki nem élt vele :O
Copfos Gizi 2014.12.21 15:18:06
@TomFerramentiBarátja: Attól függetlenül, én azt vinnék be :) Napi egy óra ( hahaha ) kultúra még senkinek nem ártott :)
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
Copfos Gizi 2014.12.09 10:22:49
@Conchobar: Oké, megint nem voltam egyértelmű :) Újra:

Arra gondoltam, hogy én, mivel eléggé felzaklatott, hogy mit kapott Zsu a lányok részéről. Én nem bírtam volna, kötélből vannak az idegei. Tisztelet neki.

Én meg próbálnék megszabadulni tőlük, mint bántalmazóktól. Ugye a verbális is bántalmazás. Én, tuti addig hergelném, míg valami fizikai nem történik, hogy kizárják. Persze nem odaállnék, hogy üss, hanem valahogy másképp.

Bár lehet Zsunak ez a tökéletes passzivitása fogja majd kihozni belőlük az állatot, ahogy tegnap is írtam a másik posztnál. Fanni ugye valamit a földhöz vágott mérgében. Szerintem el sem jutott a tudatáig mit csinál. Félek nem csak narancsdobálás lesz, hanem tényleg elborul Fanni agya ( belőle sajna kinézem, hogy megkattan ), és valami mással fog... Támadni...
Hacsak le nem nyugtatják valamilyen módon. Betegnek tűnik a viselkedése. Vagy csak egyszerűen az unalom teszi ezt velük, ahogy mondtátok az ingerszegény környezet. Valahol ki kell engedni a fáradt gőzt..
Nehéz ügy.

Szóval én megpróbálnék megszabadulni tőlük, ha másképp nem, hát egy verés kiharcolással. De én ilyen kis szánalmas vagyok :)
Copfos Gizi 2014.12.09 10:51:54
@városi fiú: Igen :) Mert alapvetően gyáva vagyok :) Sunyiskodnék? Lehet. Inkább igyekszek személyes konfliktust kerülni. Utálok veszekedni. Pedig itthon megteszem olykor.. Jáááá

Azt igen, észrevettem, az is szembetűnt, hogy míg Dani szorította magához, addig Zsu, olyan buksisimi szinten elintézte a dolgot.
Viszont Ádám arca Priceless volt :D Most néztem meg megint a belépő utáni pillanatokat :D

@Conchobar: Gondolatban, ha benn lennék, persze, hogy klikkesednék, de szerintem én Edina mellé állnék, nem Zsu mellé. Szóval ez már 3. klikk lenne, de nem vagyok benn, és csak eljátszottam a gondolattal ;-)

Lehet nem kéne néznem..túlságosan is képes vagyok beleélni magam... Maradok a meséknél... Nem nem az sem jobb... :D
Minden esetre, lesz még ilyen helyükben lennék dolog nálam, előre is bocsika, nekem nem megy a csupán kívülről szemlélem dolog.. :)
Copfos Gizi 2014.12.09 11:15:39
@Conchobar: feltételes klikkre gondoltam. Én nem alkotok sajátot, nem tartom magam erős személyiségnek.
Aztán, lehet én is egy ilyen szutyok panna lennék, aki fikáz mindenkit és mindent. Nem tudom mit hozna ki belőlem a villalét, noha kollégista voltam már. De az más azt hiszem. Akkor is megvoltam a kis világomban, néha nyitottam, voltak barátaim, akik még 10 év távlatában is azok, talán nem vagyok annyira rossz ember :D

De én most nem kerülnék be oda közéjük. Nincs az a pénz.. Vagy de. :D De úgysem fognak behívni, nem tudjuk meg, hogy milyen lennék odabenn :)
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
Copfos Gizi 2014.12.08 14:09:24
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Arra gondoltam, hogy én szégyellném magam, hogy ilyen emberrel jártam volna... :)

Egyébként meg igazad van a magyar népesség megnyilvánulásával kapcsolatban...
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Annyi technikai problémával és adásmegszakadással súlyosbított VV adást, mint ez a mai, én még életemben nem láttam, és milyen kár lett volna, ha elveszik abból a töménytelen bölcsességből akár csak egy is, amit sikerült itt 50 percbe belezsúfolni. Az epizód erősen indít, a…..
Túl vagyunk az első kiválasztáson, Lila máris applikációval támad, pontosabban szavazással: Kit fog Fiastyúk kivinni, és minden valószínűség szerint, kint hagyni? Jelen állás szerint 87%, hogy Röné lesz az, aki egyre gusztustalanabbul kutyázza kedvenc csillagképünket, az…..