Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[X]

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Uránia Nemzeti Filmszínház tavaszi koncertfilmsorozata utolsó állomásához érkezik. Május 29-én olyat láthat a budapesti közönség, amilyenre korábban még sohasem lehetett alkalma: a Queen 1981-es montreali koncertjének felvétele kerül színpadra. A vetítéssorozat a…..
A hetijegy jelenleg 17.990 Ft-ba kerül, amiért koncert-sport-kultúra-gasztro-idegenforgalom ötösét ígérik a szervezők. A tavalyi időszakhoz viszonyítva már most dupla számú jegy kelt el, ennek megfelelően a fesztiválterületet is kétszerezik Velencén. A 40. EFOTT minden eddiginél…..
Mindig is érdekelt az üzleti élet? Kíváncsi vagy mi lehet egy startup legnagyobb buktatója?  Van egy világmegváltó ötleted, de nem tudod hogyan indulj el? Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igennel válaszoltál, akkor a Colibri MeetUpon a helyed! Előadóink…..
Az álláskeresés során arra mindig figyeljünk, hogy csak olyan munkát pályázzunk meg, amelynek betöltésére alkalmasak vagyunk és ezt az önéletrajzunk is tükrözi. Ne szórjuk tele a piacot a pályázatunkkal! Ugyanis könnyen megeshet, hogy hiteltelenné válunk a munkáltató…..
Ismerős helyszínen, Velencén rendezik meg július 14-19. között hazánk legpatinásabb fesztiválját. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából a szervezők nagyobb partit ígérnek, mint…..
Az álláskeresés során arra mindig figyeljünk, hogy csak olyan munkát pályázzunk meg, amelynek betöltésére alkalmasak vagyunk és ezt az önéletrajzunk is tükrözi. Ne szórjuk tele a piacot a pályázatunkkal! Ugyanis könnyen megeshet, hogy hiteltelenné válunk a munkáltató…..
4000 egyetemista indult, 300 csapat nevezett be, végül a fináléban tíz lelkes csapat küzdött meg a Coke Ugró1etem bajnoki címéért. A múlt hét szerdai döntőt a gödöllői Szent István Egyetem Illuminaty csapata nyerte, ám az erkölcsi győzelem a corvinusoké lett. A tavalyi…..
  A legnagyobb partyk a házibulikból nőnek ki: jó alapozással lehet igazán jót bulizni. Ezt a hangulatot öntötte dalba az Egyedi Peti, Galambos Dorina, Eckü, Tanka Balázs, Herrer Sári, Myra Monoka, Koszi Janka és Borsos Oleg alkotta Berentzen All Stars. Ha videón beküldöd a…..
A Semmelweis Egyetem idén is megrendezi az egyre nagyobb hírnévvel bíró, egyre népszerűbb, több mint 3000 főre tervezett nemzetközi szintű félmaraton futóversenyét, a Tudás Útját. A Tudás Útja a hazai sportot kedvelő közösségekben rangosnak tartott futóverseny, amelyen a…..
Budapest, 2014. szeptember 4. – A tanévkezdéssel ismét egyetemek közti országos bajnokságot hirdet a Coke Funiversity, ezúttal ugrálni hív mindenkit új programjával, a Coke Ugró1etemmel. Nyár végétől már elérhető az az applikáció, amelynek segítségével bárhol, bárki…..