Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szormilla65

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy fanatikus ékszer rajongó vagyok. Azt gondolom, hogy egy-egy jól megválasztott darabbal, akár egy egész stílust is meg tudunk határozni, illetve vannak olyan finom darabok, melyek a mindennapi öltözékünket egészíthetik ki. Ha egy ékszer…..
szormilla65 2015.12.18 04:35:36
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
szormilla65 2015.12.10 21:27:39
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
szormilla65 2015.11.26 16:04:20
Sokan kértétek, hogy a lányos játékok mellett szeretnétek a legújabb fiús újdonságokról is hírt kapni, ezért a következő összeállításomat a fiús Anyukáknak ajánlom. Tele csupa menő, harcos, férfias és kreatív figurával, amiknek biztosan helye lehet a Jézuska pakkjában…..
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
szormilla65 2015.11.18 13:05:05
Nagyon szeretném!

www.vileda.com/hu/vileda-steam-6689.html, és ha az akciós árat számolod, akkor egy www.vileda.com/hu/vileda-100-c-steam-utantoelto-6691.html.

Ki is fizetem, ha így nem férne bele.
A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a…..