Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StuG in da House

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prominent Kié ez a szexi hátsó? 2015.06.30 19:23:58
Van mit irigyelni attól a férfitől, akinek ilyen formás fenék tulajdonosával él együtt. A Victoria's Secret modellje egy ismert énekessel jár. Lehet szemet mereszteni, ez bizony egy valós nő feneke és már elkelt. Legalábbis egy időre. Merthát ugye, az életben semmi sem biztos. A…..
StuG in da House 2015.07.01 21:52:48
@roli101:
Akarsz róla beszélni?
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
StuG in da House 2015.06.05 22:23:01
Az elmúlt évek, évtizedek társadalmi trendjeinek, a technológia világán belül pedig különösen a videójátékok és az online pornó elterjedésének köszönhetően a férfiak egyre gyengébben teljesítenek az élet számtalan területén, az iskolától kezdve a hálószobáig. A férfitársadalom válságának tüneteit,…..
Filmbook Harcosok Klubja (1999)  2015.05.31 10:00:00
16 évünk volt megtanulni az első és második szabályt, Fincher kultfilmje mégis frissen hat. A Pannonia Entertainment forgalmazásában 2015. június 18-tól ismét látható a hazai mozikban a Fight Club, azaz a Harcosok klubja. Tény, hogy EZ a mester ékköve. Volt hozzá egy ív felfelé,…..
    2009.02.10. 19:15 - Eivissa Nem fogjuk az egész hetet a súlyproblémának szentelni, de a tegnapi "aki házas, kövér lesz"-poszt után mégiscsak muszáj megvizsgálnunk, mi van azokkal, akik még szinglik, de már hízásnak indultak. A témát elsősorban amerikai tudósok…..
1. A prostitúcióról fennmaradt első ismert, i. e. 2400 körül keletkezett források az ókori Mezopotámiából, a suméroktól származnak, de Hammurapi törvénykönyve is megemlékezett a mesterségről. 2. Bár az ókorban a prostituáltak kezdetben vallásos szertartás keretében…..
StuG in da House 2015.05.29 18:39:30
@steery:
Hát kolléga, ezek azért utópista gondolatok.
A legnagyobb gond vele, hogy el kéne ismerni őket mint dolgozókat, tehát kapnának OKJ számot, adószámot, fizettetnék velük az adót és igényt tarthatnának a TB-re is és ez azért kicsapná a biztosítékot pár helyen, pl egyház, 35+-os feleségek, fideszesek.
Képzeld el, hogy az iskolákban a pályaválasztási tanácsadó épp úgy ajánlgatná a kislányoknak a prostituált szakmát, mint a könyvtárosét, varrónőét, de a lányok látni fogják, hogy a térdeléssel sokkal jobban kereshetnek...

Én ezt elképzelhetetlennek tartom, de nem is örülnék neki. Szerintem a prostitúció egyik pillére a tiltottsága.
Érthetetlen, hogy miért nem futott be nagyobb karriert ez a videó, ami tökéletesen illusztrálja a vasárnapi zárva tartás okozta veszélyeket.  Végig tartogat meglepetéseket! Érdemes végignézni! Bármilyen - burkolt vagy nyílt - rasszista vagy politizáló megjegyzést…..
A népszerű férfimagazin megválasztotta az év playmate-jét. Azzá vált Dani Mathers (28) Kaliforniából. Tavaly Miss május lett, idén már övé a Top Playmate cím. A szőke hajú és barna szemű kaliforniai szépség 180 cm magas, olasz-zsidó családból származik, éppen ezért…..
Alibanya jegyzetel Szintezés 2015.05.12 13:05:20
Az örök kérdés, ki miért és hogyan választ? Ez a gondolatmenet elsősorban a hosszabb párkapcsolati berendezkedésre vonatkozik, most éppen. Már ha van, aki még érdekelt ez ügyben. Egyéjszakásra, kicsit másként választ az ember, állítólag ott tényleg csak a szexi test számít,…..
StuG in da House 2015.05.12 21:27:30
@Alibanya1:
Kedves Alibanya
Reductio ad absurdum: "Itt több kommentelő is megemlítette, hogy a kedves, szófogadó és aranyos nőket kedveli, persze nagy cicivel és feszes popsival. Könyörgöm miért kell egy nőnek kedves, aranyos, irányítható majmocskának lenni? Miért ez a legfontosabb?"

A kedves, aranyos szófogadó egyáltalán nem pejoratív. Nem is értem miért tekintetted annak, de hogy ebből hogy lesz irányítható majmocska, azt végképp nem tudom összerakni.
Amúgy valóban, a kedves, aranyos és nem folyton akadékoskodó (szófogadó?) nők kellenének nekem is, és ha már lúd, legyen formás.
Valahogy nem érzem magam emiatt rossznak, mint ha mondjuk pedofil lennék és számonkérnék rajtam a torz vágyaimat.

Ha szabad megjegyeznem, úgy vettem észre, hogy a nők általában nagyon szeretnek műsort csinálni, csattogni, fontoskodni, keverni, feszegetni. A csend és nyugalom nem jó, dúljunk fel valamit és majd miközben rendbe rakjuk, szórakozunk, így 'zajlik' az élet.
Ez engem taszít, de lehet, hogy a férfiak többségét is, nem tudhatom.
Akit ez az attitűd zavar, az egy engedelmes, kedves lányt fog keresni szerintem.

(Megint más kérdés, hogy valszeg megcsaljuk idővel, ezért ezt le se írom)
StuG in da House 2015.05.13 21:14:24
@Father Justice ☢:
Kezdem látni, hogy miért is utállak olvasni: érzem a zsigereimben, hogy mennyire igaz, amiket írsz.
Érdekes módon Alibanyát meg szeretem olvasni: próbál középre tartani, értelmes diskurzust indítani, nyitott lenni mindkét oldal iránt, de attól még nincs igaza és a lelke mélyén a férfiakat okolja ő is, csak a maga intelligens módján, talán önmaga előtt is rejtve.
StuG in da House 2015.05.13 22:02:31
@Sadist:
ezt tanusítom, sajnos.
Alibanya jegyzetel 10 százalék 2015.05.02 07:29:24
Tudja ég, valahogy nem volt kedvem éppen munkálkodni. Ez a remek ingatlanos szakma igen sok telefonálgatásból áll, meg kapcsolattartásból, meg netes barangolásból. Agyam folyik időnként. Meséltem már? Egyes elszánt emberek hajlamosak a lakáshirdetésük felét azzal kitölteni, hogy…..
StuG in da House 2015.05.10 01:32:12
@Father Justice ☢: 2015.05.07. 16:19:00

Ez nagyon elgondolkodtatott.
Mindazonáltal annyira nem szeretnék sok nőt megdugni, hogy ennyire szembemenjek a saját elveimmel és az általad leírt hulladék-emberré váljak.

Viszont az miért van, hogy a nők általad leírt viselkedése ránk férfiakra általában(rám pl zicher) nem érvényes?
Én simám elfogadom, sőt örvendezek, ha olyan nő tetszik meg, aki jellemzően egyik ismerősömnek sem jön be. És vannak ilyenek, nem is kevés, pedig nagyon kis százaléka tetszik a felhozatalnak alapból.
StuG in da House 2015.05.10 22:56:17
@Alibanya1: Szia Alibanya1
Szívesen írok, de tényleg azt gondolom, hogy az én szemléletem, nézőpontom nem lesz általánosságban érvényes a férfiak többségére.
Mindazonáltal az általad is említett 'heves' indulatok a férfiak részéről sok esetben érthetőek és messze nem általáűnos férfihisztiről van szó.
Egyszer szívesen olvasnék egy nőtől olyan írást, ami objektíven és messziről jött emberként nézi meg ezen panaszokat, kirohanásokat.
Én szurkolok, hogy valaki belevágjon.
StuG in da House 2015.05.10 23:37:15
@Father Justice ☢:
Tényleg valid amiket írsz, sok, általam érthetetlennek vélt, női viselkedésmintát meg tudsz ezzel magyarázni, viszont akkor már feltennék két másik kérdést is, hátha itt is megvilágosodás lesz a jutalmam.

1. A fent leírt női válogatási metódus számomra egyértelműen előre jelzi a buktát.
Kb. olyan, mintha kizárólag mellméret vagy szemszín alapján választanék 'feleséget'.
Gyakorlatilag nem a másik csap be, hanem én magamat... ha mégis beválik, hát az a vakszerencse.
Ezt a nők miért nem látják vagy látják be az x. csalódás után?

2. Nem tartozik a témához szorosan, de hátha tudsz erre is mondani valami értelmeset: blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dating/

A chartokat elnézve és feltételezve, hogy a való életben is jellemző mintázatokat látunk, miért lehet az, hogy míg a férfiak értékelése nyomán standard normáleloszlásúnak látszik a különböző 'szintű' nők száma, addig a nők a férfiak 80%-át közepes alattinak látják..
Sztem tekintsünk el attól a prekoncepciótól, hogy a társkeresőre csak lúzer férfiak - de nem lúzer nők - és önbizalomnövelő figyelmet óhajtó nők - és csak nők - regisztrálnak.
Valahogy nem tudom megérteni ezt az ábrát(vagyis vannak sejtéseim, de nem szeretem őket).
Ugyanitt ezt a jelenséget végképp nem értem: "the average-looking woman has convinced herself that the vast majority of males aren’t good enough for her, but she then goes right out and messages them anyway."
Gondolom olyan területen keresek logikát, ahol annak nincs keletje, a grafikonokkal meg kitörölhetem, akár alfa, akár omega vagyok.
A nemi szerepek mindenkit megnyomorítanak. Te meg azt hiszed, azért vagy nyomorult, mert nem tudtál nekik elég jól megfelelni. És az áldozatot hibáztatod (önmagadat), mert az erősebbet nem mered. - Szóval azt akarod mondani, hogy csecsemőkorod óta kék festékben pácoltak, de te…..
StuG in da House 2015.05.10 01:13:30
Na, gondolom 2 nap alatt ezzel bevonzol 6-800 kommentet. Előre is bravo. Vagy mittomén, mit szoktak mondani.

Szóval már majdnem értettem amit írsz, vagyis mondani akarsz és szimplán csak hittem, hogy nem értek vele egyet(teljesen), mert már-már azt sugallod, hogy nem csak hogy vannak nemi szerepeink, felvett pózok, szerepek, de tképp másunk sincs. Minden mozdulatunkat valami hamis idiótaság előre determinálja és az egyéniségünk meg se jelenik a képletben.
Azonban a következőket írtad, ami sztem egyszerűen nem igaz:

"...a Cosmó meg tele van hülyeségekkel, hogy hogyan felelj meg jobban a férfinak. De az nincs benne, milyen pasi felelne meg neked."

De, minden buta női magazin mutat fel 5 okot, 7 jelt, 10 praktikát, 12 tulajdonságot, hogy milyen az ideális pasi. És ezt a nők be is építik a kis képleteikbe, így lettünk mi mind béták. Igen, te is!
(arról is írhatnál egyszer, hogy mennyire degradáló már ez az elvezesés is és érdekes módon a nőket nem bétázzuk, ki érti ezt?)

"Aztán olvasod, hogy igazságtalanság, hogy neked krónikus alultápláltság árán kell fenntartanod a kívánatosságodat, de akkor már régen elkezdted játszani a szerepet, így kicsit hiteltelen az ágálásod."

Ez pl. miért igazságtalanság, de most tényleg? Az ősember nemi szerepeit is átkozod? Csak azért kérdem, mert az ősember is a szép, formás, egészséges nőt szerette, nincs új a nap alatt.
Max annyi, hogy mivel mérjük ezen tulajdonságokat.
Értem én, azt akarod mondani, hogy az egyéniség nagyobb értéke egy nőnek, mint a szexuális lény mivolta. Csak hát ez nem igaz. Senkit sem fognak a csúnyasága ellenére izgalommal szeretni, szétkefélni max elfogadni.
Persze ha olyat talál, akinek szép, az más kérdés.

"Macsónak eközben senki nem árul szexi fehérneműt. Macsónak még mindig azt sulykolják, hogy bátran hordjon szürkét barnával, le van szarva a sörhas, neki más a vonzereje."

Na, végül is emiatt ragadtam billentyűzetet.
Ennek épp az ellenkezője az igaz.
Mindenkit kockás has felé terelnek, mert attól vagy férfi és a nők sem különösebben vonultak még az utcára tiltakozni ennek sulykolása ellen. Spoha nem olvastam még, hogy ne edz, neked más a vonzerőd, így is jó leszel a nőknek.
Te hol olvastál ilyet? Tudnál küldeni pár linket?

Előre is köszi!
Nem tudom mennyire leszek sikeres ennek a történetnek az átadásában, próbáltam már többször elmesélni valakinek, hogy ne üljön a lelkemben, de eddig nem sikerült. Szeretném már letenni. Sokféle élettörténetet meghallgattam, mindegyik fontos és megrázó volt, de talán ez volt az, ami legjobban…..
(A szerző se nem harmincas, se nem szingli. Húszas évei legvégén jár, ám sok e körbe sorolható barátja, ismerőse van, akikért tenni akar, akiket szeret, s akiket valóban sokra értékel, nagyra tart, sokukat egyenesen példaképének tekint, vagy épp felnéz rájuk…) A mai…..
Hogy a nőknek is legyen mit nézni, íme egy kis összeállítás a magyar hokis srácokról. Hölgyeim, lehet legeltetni a szemeket és választani. Talán nemcsak így, virtuálisan is! Megkezdődött a jégkorong világbajnokság, és hogy ne csak az eredményekről legyen beszámoló, hanem…..
Nyugat-Európából tömegesen utaznak a Közel-Keletre másod és harmad generációs arab illetve muzulmán hitre tért európai fiatalok. Azonban ez a jelenség nem csak a fiatal férfiakat érinti. Kamasz lányok is otthagyják a tanulmányaikat, családjukat, karrierlehetőségüket, hogy az…..
Mikor voltunk a legtöbben mi, magyarok - az elmúlt 65 évben? Megnéztük, hogyan alakult a népesség száma 1950-től napjainkig. A legtöbben 1980-ban voltunk, amikoris 10,7 millióan éltünk Magyarországon - a KSH adatai szerint. Ez azt jelenti, hogy 35 évvel ezelőtt csaknem egy…..
Nem csak Pókembernek és Supermannek vannak titkai. Batman még ezeket a szuperhősöket is felülmúlja furcsaságaival, amelyek közül persze több inkább a rajongók különcségét jelzik. 10 tény, amit sose tudtunk volna meg a denevérember nélkül.  1.  Batman szerint a rockzene az…..
StuG in da House 2015.04.14 23:08:13
@bandigyerek:
De kemény világ ez. A Pindur pandúrok előbbre valók a tornasorban, mint Batman
    Nem akarjuk túlspilázni ezt a postot. Egyszerűen csak Richard Bush képét szeretnénk megmutatni Mias van der Westhuyzenről, aki az Yves Saint Laurent Kouros Silver illatának arca lett. Szép időben nem rossz nézegetni, ugye...     ..
Egyre több hölgy dönt amellett, hogy természetes melleit átalakíttatja. Van, aki a formájával elégedetlen, de a legtöbben kicsinek vélt cicijüket szeretnék megnagyobbítani, ezért fekszenek kés alá és költenek el egy rakat pénzt a plasztikai sebészek nagy-nagy örömére. De…..