Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áb

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyenpia Heti ajánló 2008.02.03 13:18:00
Ezennel elindítjuk heti rendszerességű ajánlónkat, aminek mi más lehetne a célja, mint az, hogy kultúrakedvelő, szomjas és éhes sorstársainknak sorvezetőt fektessünk a betonra, ha napi rendszerességgű ingyen piálásra vágynak. A kiállítások válogatása teljességgel önkényes,…..
áb 2008.02.11 14:43:25
egy pályázatot ajánlok figyelmetekbe

mindentől független semleges de mégis egyedülálló pályázat és kiállítási lehetőség minden képzőművészettel foglalkozó kolléga számára:

amire előzetes komunikációs felméreseink alapján min 1000-1500 érdeklődőt várunk.

VÁLASZTÁSVAM!
Mi képpel is szavazunk!

A VAM Art projekt felhívása:
A március 9-i népszavazás alkalmából egy nyílt pályázatot hirdetünk a 45 év alatti kortárs magyar képzőművészek körében.

Engedjük ki a festéket!

„Alkossuk meg jövőképünket!” címmel pályázatot hirdetünk. A pályázatban résztvevő művészek pályázhatnak a következő műfajokban: grafika, fotó, plakát, táblakép, szobor, digitális nyomat. A kiállítás helyszíne a VAM Design Center átriuma, melynek időpontja március 9-e. A kiállítás megnyitója 19.00 óra, a népszavazás lezáró időpontja.

A pályázati felhívásra várunk minden kortárs képzőművészt! (Már negyvenen jelezték jelezte részvételi szándékukat!)

A VAM Art projektet -ezen keresztül a kortárs képzőművészetet- eddig olyan neves művészek, közéleti személyek biztosították elismerésükről illetve támogatták, mint Molnár Sándor Kossuth-díjas festőművész, Hernádi Miklós műgyűjtő, Beke László művészettörténész, Tamás Pál szociológus, Réz András esztéta, Nádler István Kossuth-díjas festőművész és Parti Nagy Lajos író.

A kiállítás megnyitóján öt kategóriában hirdetünk meg díjakat -a legnevesebb magyar borászatok támogatásával- a kiállító művészek között:
•különdíj, amelyre a kiállító művészek szavaznak
•közönségdíj - a közönség szavazatai alapján
•a szakma díja - a művészettörténész szakma szavazatai alapján
•a legpozitívabb művész kategóriában, amelyre mindenki szavazhat.
Az eredményhirdetések után mindenkit egy közös vernissage-ra („borzastásra”) hívunk.

A kiállítás menete határidők, időpontok:
1.Pályázatra jelentkezés határideje: 2008. február 15.
2.Pályázati munkák beérkezésének határideje (kiállítás kész állapotban) 2008. március 2. vasárnap, 18.00 óra. (A VAM Art program szervezőinek nem áll módjában semmiféle keretezéssel kapcsolatos munkálatokat végezni, valamint ezek költségében sem vesz részt!)
•18.00. órától tekinthető meg a kiállítás és indul a szavazás
•19.00. órakor megnyitó
•19.30. órakor szavazás lezárása
•20.00. órakor eredményhirdetés
3.A kiállítás időtartama 2008. március 9-március 30. (három hét)
4.Képek visszaszállítása: március 31-április 2. 10.00-18.00 között. (A VAM Art projekt nem tud felellőséget vállalni az itt maradt műalkotásokért. A szállítások lebonyolításában a résztvevő művészeknek kell eljárni.)

Jelentkezési lap igényelhető a
vamartinfo@vamdesign.hu címen!
Kaja, pia: Félédes, és száraz vörösbor, forraltbor, vizek, rágcsálnivalók, szeletelt narancs. Sajnos a félkörben ülő idős kiállításkedvelők mindent felfaltak mire visszaértünk. (3/5)Társaság: Eddigi legjobb: mindenki hasonlított valakire. Volt Kelly Osborne, korai Madonna,…..