Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekrekirts

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Half Pécs Squad Perfect Blue 2009.08.29 13:53:36
A két kezemen (na jó, lehet, hogy plusz a bal lábamon) meg tudnám számolni, hogy hány animét láttam életemben, és ezen ritka alkalmak többségében is Miyazaki mesélt. A Perfect Blue-ra is teljesen véletlenül akadtam rá, de lehet, hogy most nem is nyílik, hanem kivágódik az…..
  A július eleji premierhez képest, kicsit megkésve érkezik Statham bácsi legújabb kalandjának véleményezése. Ennek oka, hogy nem voltam Pécs csodás, bár mostanában egyre poszt-apokaliptikusabb utcáin. Moziba meg ugye csak otthon megy az ember, legalábbis én. Hazajöttem,…..
Minden félelmünk beigazolódott. A Schwarzi nélkül csakis gépi lélegeztetéssel életben tartható frencsájz negyedik felvonása érdektelen, sótlan és látvány szempontjából is pehelysúlyú. A felelősség százalékos megoszlását tartalmazó, és azt pontos adatokkal alátámasztó…..
Half Pécs Squad Transformers 2009.06.16 13:31:00
Pátosztól csöpögő hősiesség, robbanás robbanás hátán, vérprofin agyonlassított lövöldözések, és naplementében egymást töcskölő helikopterek gruppenje, Michael Bay a neved! Mindezekért persze lehet imádni, vagy az inkvizíció színe elé kívánni rendezőnket, én személy…..
Half Pécs Squad Eladó DVD-k 2009.04.12 18:29:00
Eladnám DVD gyűjteményem pár darabját. Akinek valamelyik megtetszik, az kommenteljen, vagy dobjon egy mélt a halfpecssquad@freemail.hu címre. Ha többet is vennél, akkor alkudhatunk külön kedvezményről. Beavatás - 1500 Ft,-Csajok a csúcson - 500 Ft,-Jég és föld között - 1500…..
ekrekirts 2009.04.15 16:08:01
@heidifan: ROFL :D:D:D:D:D
Half Pécs Squad Elrabolva (Taken) 2008.11.19 14:37:00
Rögtön egy leginkább zárásnak beillő mondattal kezdem: a Taken az év egyik legjobbja, és nem csak saját zsánerén belül, hanem mindent összevetve is. A franciák, közelebbről a Szállító-t és a War-t is jegyző Pierre Morel (és Luc Besson) megmutatják a világnak, hogy hogy…..
A Brosnan-éra utáni első Bond mozi, a 2006-os Casino Royale általános kritikai sikernek örvendett, és többségében a nép is szerette. Én mondjuk annyira nem, de tagadhatatlan, hogy a készítők megugrották az elég magasra tett lécet, előlről kezdték a sztorit és…..
A listázások korát éljük, ez van. Heti rendszerességgel emlékezünk meg, hármas-négyes-ötös-tizes fogatokban pocsék filmekről. Nem csak az abszolút nulla kategóriásoknak lesz itt helye, a nagy csalódások, az elrontott ötletek szintén sorra kerülnek és természetesen, szigorúan…..
100.) Jurassic Park (USA, 1993)R.: Steven SpielbergFsz.: Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern, Richard AttenboroughKiskoromban láttam először, és nagyon féltem tőle, hogy majd jól belép az ablakon pár raptor. Az alapötlet zseniális, csak úgy, mint a technikai kivitelezés. Panaszra…..
Nyugodjatok meg, jó blogon jártok. Izgalomra semmi ok, nem vertem be a fejem és ébredtem fel más személyiséggel, valamint a gyógyszereim sem gurultak el. Csupán újból lemerülök a kultúrától és a színvonalas filmektől mérföldekre lévő mély szakadékba, ahol például olyan…..
Gyorsan megosztok veletek egy általam axiómának tartott állítást: a babák g*cire félelmetesek. Komolyan. Ahogy néznek rád az üvegszemükkel minden pillanatban csak azt várod, hogy megmozdulnak. Nekem nem is volt soha, ezért is néztem furcsán kicsit a filmbeli kisfiúra. Anno…..
Elérkeztünk rövidke sorozatunk talán legszélesebb körben ismert darabjához. A Meglógtam a Ferrarival ugye mindenkinek megvolt már? Helyes. Akkor nincs is más hátra, kapjunk a kezünkbe egy finom, jéghideg sört, ejtsük vissza a homlokunkról napszemüvegeinket, és pattanjunk be…..
Half Pécs Squad A hét lemeze #14 2008.10.20 19:59:00
Franz Ferdinand - Franz Ferdinand Akinek még nem esett le (nemröhög, van egy pár lassú ember odakint), bizony a Franz Ferdinand 2004-es debütáló albumáról firkálok egysmást. Aki kicsit is otthonosabban mozog a rockzenében az már biztos hallott erről a bandáról, hisz műfajában az…..
Ha csendben leülök és megpróbálom magam elé képzelni a legnagyobb német idealistákat, ahogy valahol időn és téren túl még mindig együtt próbálják meghaladni Kantot, az lényegileg semmit nem mond el Tarkovszkijról, de sokat elárul arról, hogy mi is zajlik egy „egyetem…..
Nagy nap a mai. Végre valahára kinézünk valahogy. Tartalom szempontjából természetesen eddig is a legfaszább filmes oldalak közé tartoztunk széles e blogszféra szerte, de most egy ehhez méltó külsőt is kifejlesztettünk. Azaz oszlopos tagunk, whistleblower kifejlesztette. Neki…..
Már egy hónap sincs hátra Halloween-ig. Készítsétek magatokat, és töltsétek velünk az egész napot, hiszen óriási jó giga speciállal kedveskedünk nektek a töklámpás ünnep röpke 24 órája alatt. Egy szó, mint száz: október 31-én Half Pécs Squad Halloween Horror…..
Nagyon kellemes meglepetés volt ez a film, főleg, hogy általában nem vagyok túl jó véleménnyel a régi vígjátékokról. Úgy vélem, hogy talán ennek a műfajnak a legnehezebb ellenszegülni az idő vasfogának, hiszen a poénok és utalások aktualitásukat vesztik, és egyáltalán, az…..
Erre nincsenek szavak. Ez felfoghatatlan. Ez leírhatatlan. Ha azt hiszed, hogy láttál már igazán hulladék értékelhetetlen szar filmet életedben, de még nem láttad a Raptor Island-et....nos akkor nem tudod, hogy miről beszélsz. Komolyan mondom e mellett a fércműnek sem nevezhető…..
Gyors vallomás azoknak, akik voltak elég bátrak nem elolvasni a Hellboy posztot: az első rész nem a szivemcsücske. Megnéztem már talán háromszor- négyszer is, de egyszerűen nem tudom igazán megkedvelni. Ígéretes kezdés, aztán valahogy mindig elunom, a film egyszerűen…..
Létezhet olyan, hogy valaki háromszor megnéz egy filmet, és egyszer sem tetszik neki igazán, a második felét állandóan elunja, az alkotást erős közepes cuccnak tartja és ezt hangoztatja is. Aztán minden a feje tetejére áll a negyedik nézéskor, amit rögtön az adott mű második…..