Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamo13

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Phil Rudd május 7-én játszott a Dürer Kertben zenekarával, ahol a beszámolók szerint botrányosan rövid koncertet adtak. Persze ez elég volt számunkra, hogy készítsünk pár jó képet a rocklegendáról...
Magyarország nincs köztük. Van viszont Bécs és Prága, csak hogy a két legközelebbit mondjam, de a fanatikusok képesek a kontinens bármelyik részére elutazni, és van bőven dátum, szóval lehet válogatni. Tehát akkor azoknak, akik egyszerre szeretnék a színpadon látni Axl Rose-t, Slasht és Duff…..
[Supernatural Movies] Aljas nyolcas 2016.01.04 17:00:00
Mi történik akkor, ha egy nagyon kanos kamasz srác otthon marad egyedül apuci pornógyűjteményével? Talán megpróbálja türtőztetni magát ideig-óráig, de aztán csak elszabadul az ösztönlény és cselekedete olyan ejakulációban teljesedik ki, amit Gaspar Noé minden bizonnyal…..
Az Egészséges Erotika című kultikus film a Mafilm fóti telepén készült Tímár Péter rendezésében 1985-ben. Az operatőr Kardos Sándor volt, a főbb szerepeket Rajhona Ádám, Koltai Róbert, Haumann Péter, Kristóf Kata és Németh Judit játszotta. A filmet 1986. július 10-én mutatták be és az abban az évben…..
A Brit Floyd révén a legnagyobb Pink Floyd show 2015-ben visszatér Európába vadonatúj, Space & Time elnevezésű világkörüli turnéjával, a valaha volt leglátványosabb előadással és színpadi produkcióval. Most először ez a szenzációs program Budapesten is látható lesz…..
Három szabadidőjármű és két kompakt családi autó jutott a döntőbe az Autobest huszonhat országot képviselő, rangos újságírókból álló zsűrijének előzetes szavazata alapján. A szervezetet 2001-ben hozták létre azzal az újszerű céllal, hogy megválasszák az európai…..
Kamo13 2015.10.27 17:31:11
Filmbook Kötéltánc 2015.10.13 06:00:00
Amikor megtudtam, hogy Robert Zemeckis filmet készít Joseph Gordon-Lewitt főszereplésével az artista Philippe Petit legnagyobb mutatványáról, a World Trade Center ikertornyai közötti 1974-es sétájáról azonos címmel, - mert ugye a film eredeti címe "The Walk" - akkor óhatatlanul is arra gondoltam,…..
Az biztos, hogy sokan lennénk Richard Young helyében, ha azt mondom, hogy a fotós a legnagyobb hírességekkel bulizta végig az elmúlt negyven évet úgy, hogy azért még pénzt is kapott. Az ugyanis a hivatása, hogy a legmenőbb eseményeken végigfényképezze a részvevőket, amit olyan…..