Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sy2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunk képzeletbeli hasábjain csak nagyon-nagyon ritkán foglalkozunk magyar témákkal. Mai posztunknak is csak a kiindulópontja lesz lángoktól ölelt kis hazánk (pontosabban fővárosunk), a fő célpont pedig az Egyesült Államok (és bónuszként a Sínai-félsziget). Vágjunk is bele! Az utánozhatatlan…..
A sarokcsiszoló, - amit a rendes magyar iparosember persze amúgy is csak flexnek hív – egy komoly, nehéz és zajos szerszám. Kötelező az erős villanymotor, a nagy és gyorsan forgó vágókorong, és persze az ehhez értelemszerűen párosuló vastag és hosszú hálózati kábel. Ugye?..
Kifejezetten népszerű lett az elmúlt években az elektromos kerékpárok használata, hiszen jelentősen nagyobb utazási sebességet érhetünk el a motorikus alkatrészeknek köszönhetően, továbbá kevésbé fárasztó, ha például emelkedőnek felfele megyünk, hiszen az elektromos motor ilyenkor rásegít. Az…..
sy2 2018.11.05 23:44:17
@hoppjuliska: Szerintem mindenkinek jót tenne, ha ilyennel járna, még akkor is, ha kevesebbet teker. Nekem is van elektromos biciklim, hacsak lehet, azzal járok. Az a másik verzió, nem hajt csak ha tekerem, azt is csak 25 km/óráig. Akkor is jót tenne mindenkinek, ha autóval megyek dolgozni, mint írtam. :)
sy2 2018.11.05 20:44:30
@hoppjuliska: Mert ha autós apu 25 kilométert ingázik a kocsijával minden nap, de gondol egyet, és szerel a bringájára egy ilyet, akkor bringás apu lesz belőle. Aki kicsit edz is miközben dolgozni jár, de főleg nem előttem áll a dugóban. Egy kocsival máris előrébb vagyok. Meg te is, ha pont arra jársz. Vegyen mindegyik előttem álló autós ilyet. Köszi előre is.
Bár lehet, hogy egyesek úgy érzik, jó okuk van illegálisan hozzájutni egy-egy játékhoz, nehéz vitatkozni azzal, hogy a fejlesztőknek joga van ez ellen harcolni. Néhány másolásvédelmi intézkedés biztosan frusztráló, néha azonban a kreatív megoldások a leghatásosabbak… 8.…..