Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Szabo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Szerényi Gábor egy egészen jó ember. Legalábbis ilyennek ismertem meg és ritkán csalódom az emberekben. Megkedveltem, mert elképesztően felkészült és soha nem hagyja el a jókedve és ha látja a stáb, hogy a szereplők még este bírják és viszik előre a dolgot, akkor mindenki…..
Attila Szabo 2014.11.29 21:37:59
@Fferkó: 24 ève szereztem meg a jogsimat B.kat.nem hivatásos, ès nekem is idén járt le megkérdezetm az okmányirodában mennyi idő míg megkapom az újat, közöltèk 1-2 hónap a leadott negatív orvosi vizsgálatok után... mivel napi szinten uton vagyok a munkám miatt megcsùsztam vele. Ezért kértem egy ideiglenest míg a másikat megkapom, de csak a hatósági igazolásra több mint 3 hónapot kellett várni ( amelyben megerősitik, hogy nem lopott ès közlekedèsi bűncselekmèny miatt nincs bevonva), majd miutàn ez megérkezett 2 nap alatt kézhez vehettem az újat. Orvosi vizsgálat nélkül!
Attila Szabo 2014.11.29 21:47:57
@recommented: Az idősebbek akik naponta ès règòta vezetnek megfontoltabban vezetnek, mert nem az számít, hogy mikor èr oda ahova elindult, hanem, hogy odaèr problèma nèlkül...
Ès ùgy igaz míg "nem ül mellette a mutter" addig sok közlekedő elfejti hasznàlni az irànyjelzőt...stb.
Attila Szabo 2014.11.30 10:05:36
@gigabursch: A különbség, hogy arra nem fogok külön az államnak egy vasat sem fizetni, hogy megengedje, hogy autót vezessek. A privát tankolásaim után így is jelentös adót fizetek be minden évben az EU-ban. (min.60ekm évente)
Ebböl kifolyólag és mmert a munkám nem Mo.-hoz, hanem Nyugat- Európához köt, itt kértem a cserét és ezért kellett több mint 3 hónapot várni. Itt viszont jelenleg az a törvény, hogy egyszer megszerzed és nem jár le.
S szerintem az nincs rendjén, hogy csak ezért fizess az orvosnak és az okmányirodában 5-10e Ft minden 5-10 évben.