Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maat

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egyszer egy interaktív filmsorozat, egy webkettes lapozgatós könyv, amiben a néző döntötte el, hogy a két főszereplő randija hogy sikerüljön. Ez volt a Chili vagy Mangó, és 2013-ben került ki a netre, majd halt el anélkül, hogy bárkit is istenigazából érdekelt volna, pedig…..
maat 2015.11.27 11:56:42
@Gyogyós Attila:
" annak erről a szarról egyszerüen lepattan a szeme"
"Fájdalmasan igénytelen az egész"
"Mondom ezt úgy, h nem láttam"
Tudod mi a fájdalmas? Ezt a véleménynek mondott valamit olvasni.
Sixx látod van aki egyetért veled, kár hogy ő meg nem látta a sorozatot. Persze lehet, hogy nem véletlen, hogy egy ilyen magasröptű poszt ilyen hozzászólást szül.
Azért megcsíptem magam és megittam még egy kávét, amikor a Killer Rack című filmbe botlottam, hiszen elsőre röhejesnek tűnik, hogy ha mutáns mellek gyilkolnak, majd másodszorra még jobban annak hat, végül pedig az is lehet, hogy jobb bezárni mára az internetet. Gregory…..
Mint egy falat kenyér a frissen főtt babgulyás mellé úgy hiányzott már egy újabb óriás CGI cápás film. Éhező ingerküszöbünk és jó ízlésünk azonban újabb rúgást kap, ugyanis hamarosan befut a MegaShark vs. Kolossus. Azt hiszem ehhez nehéz bármi mást is hozzáfűzni,…..
Nemrég volt alkalmam kipróbálni a 7 Wonders nevű játékot, és annyira megtetszett, hogy azóta naponta játszom online is. A játékot Antoine Bauza tervezte. 2011-ben el is nyerte vele a Kennerspiel des Jahres díjat, ami egy külön kategória a Spiel des Jahres-on belül. Ezt a legjobb,…..
Az embert lépten-nyomon vegzálják, de a bajt nem előzik meg. Ha a jogsértést nem látják, a politikusok meg nem adnak utasítást, polgári rendfenntartó szerepüket képtelenek ellátni. (Fotó: Huszti István/Index) A gyöngyöspatai események kapcsán szinte mindenki a parlamenti…..
Mostanában az EU elnökségünk alatt biztosan gyakrabban szembesültök ti is azzal a helyzettel, amiről Pirx pilóta írt levelet. Delegációk jönnek-mennek, természetesen sietnek nagyon, mert az egyenlők közt is egyenlőbbek... Vicces, hogy a csapból is a leállósávok…..
Totális győzelmet aratott a héten a Neveletlen hercegnő 2. része, más film a közelébe sem tudott kerülni, tehát ismét el lehet gondolkodni azon, hogy miért pont ez a film, miért pont annyian nézték, mint idén talán még egy filmet sem, stb. Mint ahogy az is nagy kérdés lehet, hogy…..
maat 2011.03.10 13:22:47
@Terézágyú: Igazad van, mit lehet várni egy olyan filmtől, amit későn adnak. A tévénézők többsége tíz után már megy aludni vasárnap este.
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
Az önkormányzati lakásokat mára kihalás szélére sodorta az elmúlt 20 év privatizációs kényszere. A lepusztulás és panamázás oltárképévé vált bérlakások önkormányzati tulajdonosai tankönyvi igényességgel bizonyították, hogy az "állam rossz gazda". Ráadásul…..
A bank ügyfele néhány hónappal a válság kirobbanása előtt döntött úgy, hogy eladja a meglévő lakását és vásárol egy új ingatlant. A pénzintézet „úgyis csak vagy egy évre kell” alapon a legkedvezőbb kamatozás mellett kínált jen alapú lakáscsere hitelét…..
maat 2011.02.10 14:40:59
@Salata: Nem tudom elhinni, hogy neked mindig csak növekszik a törlesztő részleted hónapról-hónapra. Soha nem fordult elő, hogy egyik hónapban több volt, a másik hónapban kevesebb, majd megint több?
Mint olvashatjuk, Újpesten a Fidesz vezette önkormányzat egy havi 350-ezres életmű-díjat adna Derce Tamás ex-polgármesternek, élete végéig, sőt, már meg is szavazták. Kvázi azért, mert nyáron átállt a Fideszhez, és ősszel lemondott a választásról a fideszes Wintermantel Zsolt…..
Bokros Lajos Hajdú Péternél táncol, Mesterházy Attila bikicsunájt énekel nyugdíjasoknak, Kósa Lajos a Kubatov-listáról magyarázkodik, Schmitt Pál és Ecclestone a Szent Korona kínai másolatáról viccelődnek. Produkciók, melyek nagyon kínosak voltak 2010-ben. 2010-ben sem a magyar…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Milliós veszteségeket okoz a szokatlanul meleg időjárás a magyarországi sípályákon: sehol nem lehet síelni a magyar hegyekben. A határ közelében fekvő osztrák, szlovák és szlovén pályákra sem érdemes kiutazni egyelőre - közölte a SíTV Hírszolgálat. Múlt szombaton öt…..
Ismét itt a karácsony, lehet bontani az ajándékokat, és megnézni utána, hogy mikor van az első potenciális alkalom a visszaváltásra, ám ami sokkal nagyobb öröm, hogy ismét sikerült összeszedni pár dalt, amik megalapozzák az ünnepi hangulatunkat, és amiktől egyenesen a falnak…..
maat 2009.12.25 00:49:50
@Chinaski: A youtube-os nézettség azért jelenti, hogy egy blogoló és pár posztoló hiába húz le egy zenét, amit viszont nyilvánvalóan sok millióan szeretnek. A blog írója századannyi látogatottságnak is örülne, de még ezredannyi sem jut neki.
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..