Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savas havaseső

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..
savas havaseső 2008.01.30 03:08:31
Lesz egy érdekes link a hozzászólásban!
Havas olyan amilyen, sajnos ez van.
Vagy ez mégsem megbocsátható?
Ő a példakép az iskolában és a médiában? %-arányban igen.
Iskolavezetőként lehúzza az állami normatívát és közben gyanútlanul fizetnek neki a hallgatók is, mert nem tudnak arról, hogy az iskolán van állami támogatás is.
Szép botrány volt, s láss csodát:
ő megúszta!
Hát ki mutasson példaképet, ha nem ő?
Megnéztem a műsort. Nem tagadom, előítélettel, én ugyanis nem felejtek egyhamar. Nem értettem, hogy miért ábrázolták őt az óriásplakáton gondolkodó pózban.
Ez egy klasszikus értelmiségi póz, talán szegény szeretne azzá válni. Nem!
Ez tudatos leértékelés! Ennél ő jobban ért a médiához, jobb csapat áll mögötte.
Antall Józsefet láttam legutóbb így, ott könyvek voltak mögötte. Ebben a műsorban nem volt tartalom.
link:
www.nyugat.hu/images/kozelet6/antalljozsef2.jpg
Egy dolog vigasztal, az útókor!
Antallról én fiatal korom miatt nem sokat tudok, politikához sem értek, bár hallom, hogy sokan próbálják leértékelni, lejáratni, de azt is hallom, hogy nemrég Brüsszelben az EU egyik fő épületét róla nevezték el. A baloldali csapat eleinte ellenezte, majd mikor az Eurokraták megszavazták, akkor üdvözölték a döntést. Szélkakasok!
A hozzászóló forumozók egy részétől pedig kérném, hogy nem legyenek ennyire faragatlanok, bunkók. Szörnyülködtem, WC ajtókon látok ilyen mondatokat. Ez leginkább nyekknek szól!
Én csak remélem, hogy nem egy sikkasztó szélhámos fogja iskolatársaimat tanítani és nem ő fogja a médiában a munkából fáradtan hazatérő fizikailag és szellemileg elfáradt társadalmat kábítani. „Ne gondolkodj, mert az veszélyes”, így szól most valamelyik kereskedelmi szlogen.