Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indonézia nem éppen alpesi országként él a köztudatban. Pedig, bár nem közismert de Pápua szigetén 5000 méternél is magasabb hegycsúcsok, sőt gleccserek is találhatóak – mindez az egyenlítőnél! Az erősen kétséges, hogy itt tartózkodásunk alatt ezekhez a hegyekhez eljutunk.…..
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Leülés. Negyedszer 2008.09.29 12:48:00
Az ablakon túli pocsék időjárás ne szegje kedvüket, az utcára immáron menetrendszerűen kivonuló balhét keresőktől tartsa távol magát. Mert ütésszezon ide-oda, az immáron negyedik blogtalálkozót ettől függetlenül megtartjuk. A móri Belvárosi Vendégház ad ismételten…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..