Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferkovax

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
ferkovax 2013.08.27 16:43:16
@repulogepszerelo: szerintem éppen te meg a cikkíró "puffog", teszi ezt ráadásul úgy, hogy nagyképűen lenézi az elvakult agymosott zombi rajongókat (vagy csak simán nézőket), akiknek esetleg tetszett a koncert.

Egyáltalán mit vártatok el ettől az eseménytől? Miért kellett volna annyira világmegváltó, végtelenül őszinte és különleges legyen? Mintha legalább jézus krisztus eljövetelét várnátok pedig ez nem volt más mint egy sima koncert, egy show. Annak pedig bizony eléggé fantasztikus volt, én egy jó koncertélmény miatt mentem és libabőröztem is végig.

Ne haragudj meg de ezt a koncertet balfaszság volt kihagyni valamiféle magasztos elvek miatt.

Én is elmerengtem rajta, hogy ez itt a multik ellen kampányol közben meg a stáb biztos Mercedes buszokkal utazik, a közönségnek meg Kólát árulnak egyszóval kicsit képmutatás amit RW csinál dehát máshogy mégis hogyan jutna el hozzánk? Meg különben is minek kell ebbe belekötni? Szerintem egy rendszer ellen lázadó zenekar addig tud hiteles maradni amíg a garázsban meg a pincekocsmában zenél 30 ember előtt.
A fickó azt vallja, ha jól töltöd föl a hűtőd, a csajok egyből eldobják a vagina bugyijukat. A különféle társadalmi hátterű nőkre mindenféle fajtájú és színű lónyállal készül, a milf-eket sem elfelejtve, ha azok a pulyákkal érkeznének kamatyolni. Je.…..
Bár Plastic Tinkerbell-t még a képzeletbeli barátai is kiközösítik, mégis kapott egy csomó szart szülinapjára ..
Minek tagadnánk, nekünk a könnyünk is kicsordult az alábbi videó láttán: Az asszociációs teljesség kedvéért ide kívánkozik Monty Pythonék, és Szacsi kibaszottjó klasszikusa is. A felvételt a szánalmason láttuk először, millió puszi érte...