Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marianna Hetyési

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha bárkinek kétsége volt afelől, hogy ki a baloldal vezére, tegnap ismét megtudhatta. Gyurcsány Ferenc évértékelője négy fontos pillér köré szerveződött, és erősnek tűnik benne az elszántság, hogy mindezt meg is csinálja.  Hatásosnak bizonyult, hogy állampolgári leveket olvasott fel a DK elnöke.…..
Tisztességes ember számára rossz előjel, ha a fideszes propagandamédia kezdi őt körbeudvarolni. Korábban ez történt Szili Katalinnal, Hiller Istvánnal, most pedig a Tanítanék Mozgalom vezetői vannak soron. Pár napon belül Pukli István és Pilz Olivér is a vérfideszes Magyar Időkben „nyugtatta meg” a…..
Nem az a tétje a népszavazásnak, hogy lesz-e kvóta, Orbán azt már megszavazta. Nem az a tét, hogy megvéd-e minket a hírhedt kerítés és be kell-e fogadnunk bárkit, hiszen a magyar hivatal adatai szerint eddig 1280 embert már befogadtunk. Nagyjából annyit, amennyi a kvóta. A tét valóban az, hogy az…..
Most nem szabad elgyengülni. Most kell igazán európainak, embernek és magyarnak lenni. Ha az Olvasó azt hiszi, most kell igazán migránsozni, gyűlölködni, akkor súlyosan téved. A menekültek éppen az elől menekültek, ami Párizsban történt. Kedvez a politikai széljárás a…..
Marianna Hetyési 2015.11.15 09:14:24
@megamedve:
Amikor Mo.-on üldözték a vallást, mindenki ateista lett???
Vagy netán titokban gyakorolták az emberek?
Én is emlékszem még az utolsó olyan időszakra! Meg most arra is, hogy hiába vagyok vallásos, úgy gyakorlom, ahogy akarom, mert a mostani álszent papok egyetlen miséjére sem megyek be! De lehet, hogy többen lettek ateisták, mert már elvették a kedvüket???
Ugye nem mindegy, mi lett ezalatt a 40-50 év alatt a vallásban is? :(
Milyen demokratikus ellenzéki párt, amelyik Kövér Lászlót hívja meg egy pódiumbeszélgetésre? Azt az embert, aki körbegyalázott már mindenkit aki nem ért egyet a Fidesz aznapi…..
Marianna Hetyési 2015.08.09 19:31:15
@aaabbbccc:
nem hiszem, hogy igaz lenne, amit most leírt.
Honnan veszi, hogy a DK így viselkedne?
Hat és fél éve nem ő a miniszterelnök, hat és fél éve nem ő az MSZP elnöke, sőt, új pártot alapított. Amióta nincs hatalmon, Orbán Viktor végképp kimutatta a foga sárgáját, kendőzetlenül láttatja, hogy mit gondol a szegényekről, az erkölcsről, a demokráciáról, a…..
A vasfüggöny egy újabb lépés a diktatúra felé. Orbán tudja, hogy tövid távon ez bejöhet. Megint ő lehet a magyarság megmentője, népének, kultúrájának védelmezője. A végvári vitéz, aki megvédi a büszke, tehetetlen Nyugatot és rájátszhat a rettenetes viharban a hajót…..