Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtorma24

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a Vanish márkát minden Hölgy ismeri, biztosan találkozott már és ki is próbálta valamelyik termékét. A tapasztalt háziasszonyok már évtizedek óta keresik az igazi csodaszert a…..
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
mtorma24 2015.05.11 22:58:48
Egy Anyának, Szülőnek az a legfontosabb, hogy kisgyermeke boldog, kiegyensúlyozott legyen és ehhez természetesen minden körülményt biztosítania is kell. A kicsik legelső éveiben a pelenka az egyik főszereplő kiegészítő, melyben már rengeteg féle, fajta modell közül…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
mtorma24 2014.12.04 23:09:21
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
mtorma24 2014.11.27 21:16:41