Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levente Rácz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bayern München hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Juventus francia tehetségét, Kingsley Comant, aki két évre kölcsönben távozott a bajor klubhoz, amely 21 millió € fejében véglegesítheti majd a támadó szolgálatait. "Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Bayern…..
A Juventus még mindig aktív az átigazolási piacon, ugyanis nagyon szeretne még egy középpályást igazolni. Friss értesülések szerint azonban könnyen két szék közül a pad alá eshet, ugyanis mindkét célpontjáról lemaradhat. A pletykák szerint ugyanis tegnap este a Schalke 04…..
Új részletek láttak napvilágot a Juventus fiatal francia tehetségének, Kingsley Comannak Németországba igazolásáról. A Bayern München csapata állítólag 28 millió eurót fizethet az olasz klubnak, melynek vezetőedzője, Max Allegri ma sajtótájékoztatón erősítette meg a 19…..
Levente Rácz 2015.08.29 18:53:00
Fernando Llorente tegnap elhagyta a Juventust, visszatért Spanyolországba, ahol a Sevilla színeiben folytatja pályafutását, s így valószínűsíthetőnek tűnt, hogy Simone Zaza, aki az elmúlt napok során egy lépésre állt a West Ham United együttesétől, mégis a zebracsíkos mezben…..
Levente Rácz 2015.08.28 19:31:36
Olasz sajtóértesülések szerint azt követően, hogy a Bayern München megszerezte a Juventus kulcsemberét, Arturo Vidalt, a bajor klub a torinóiak francia tehetségét, Kingsley Comant is szeretné Németországba csábítani. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a Bayern München…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Julian Draxler 24 órán belül a Juventus játékosa lehet, mivel az ifjú német arra kérte jelenlegi munkaadóját, hogy adja el a torinóiaknak. A Bajnokok Ligája monacói sorsolása után a Juventus igazgatója ugyan arra tett utalást, hogy Draxler nem…..
Levente Rácz 2015.08.28 07:47:40
A Juventus egykori játékosa, Angelo Di Livio úgy véli, hogy a torinói klub nagyszerű igazolást hajtott végre a kolumbiai válogatott szélső, Juan Cuadrado leigazolásával. "Úgy gondolom, hogy Cuadrado egy nagyszerű igazolás." - nyilatkozta Di Livio a Tuttosport munkatársának.…..
Levente Rácz 2015.08.26 18:09:14
Ma hivatalosan is bemutatták a Juventus múlt heti igazolását, az FC Porto együttesétől érkező Alex Sandrót, s a brazil védőjátékos a sajtótájékoztató alkalmával válaszolt az újságírók kérdéseire. "Az egyik legfontosabb tulajdonságom, hogy olyasvalaki vagyok, aki mindig…..
Miután a Juventus leigazolta huszonhatmillió euróért a kétségkívül kiváló képességekkel rendelkező, huszonnégy éves Alex Sandrot a Portotól, szükségét éreztem egy olyan posztnak, ami kizárólag tényeket figyelembe véve megmutatja, honnan indult az adott játékos, mit ért el…..
Levente Rácz 2015.08.21 09:57:36
Olasz források szerint a Juventus rendkívül közel került a Porto futballistájának, Alex Sandrónak a megszerzéséhez, az átigazolásra akár a mai napon pont kerülhet. A tegnap este rendkívül…..
Levente Rácz 2015.08.18 09:34:16
Olasz források szerint a Juventus most már inkább a Tottenham szélsőjét, Erik Lamelát kívánja elcsábítani Torinóba, miután kiderült, hogy Christian Eriksen megszerzése csak erőn felüli…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2015.08.06 19:00:00
Rohamosan közeleg a mercato vége és bár a klub először igen aktív volt a piacon, az utóbbi időben kicsit alábbhagyott a kezdeti lendület. Pedig közben, egy valószínűleg be nem tervezett transzfer…..