Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OsziBarack

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keress egy egyszínű tárgyat, amit fel szeretnél dobni, válassz hozzáillő kontúrmatricát, húzd le az ívről, ragaszd fel és már kész is!Példának itt egy egyszerű asztali lámpa:De ragaszthatod telefonra, falra, vázára, képeslapra, bútorra, amire csak akarod!..
OsziBarack 2010.12.01 21:40:01
@sztimi79: Szia!

Köszi! Örülök, hogy tetszenek az ötletek, és annak méginkább hogy megcsináltad a dobozokat, Dóri mesélte, hogy milyen klasszak lettek! Mindenképpen szeretném látni őket(akár élőben is:), ide fel tudod tölteni a képeket: hobby-sokk.hu/index.php?option=com_joomgallery&view=category&catid=1&Itemid=82 Remélem működok a link. Két domain alatt fut a honlap és a karizmatik.hu-s szerverrel történt valami, egyelőre nem tudok e-mail-eket sem fogadni sem küldeni, de már javítják a hibát. További jó alkotást és kíváncsian várom a képeket!
Üdv: Kitti
A tegnapi Rayher-es kiállításról összeállítottam Nektek egy kis gyöngyös csemegét. Az ékszereket Zsikóné Kendra Klára és Dévényi Györgyné, Marcsi készítette, gratulálunk nekik! A képeket kivételesen eredeti méretben töltöttem fel, hogy letöltés után Ti is nagy…..
Ha Veled is gyakran előfordul, hogy nincs kéznél épp váza és a gyönyörű csokrodat holmi pohárba/befőttesüvegbe/homokozóvödörbe stb. kényszerülsz tenni, akkor ezt Neked találták ki. Általában minden háztartásban kéznél van a hozzávaló, pillanatok…..
Gyerekzsúrra nagyszerű ötlet, de akár egy hétköznapi ebédet is feldobhatunk ilyen kukacos almás szalvétagyűrűkkel. Pár perc alatt kész, és még az ovisok is megbirkóznak a feladattal.Hozzávalók: piros, barna, zöld dekorgumik, szines zseníliadrótok, mozgó szemek…..
A gyerkőcök sokszor ragaszkodnak kedvenc pólójukhoz, még akkor is ha már csak a köldökükig ér :)Ilyenkor remek megoldás, ha táskát csinálunk a kinőtt pólóból. Pár perc az egész, és imádni fogják, hogy mindenhova magukkal vihetik. Vágd szét a kép alapján, fordítsd…..
Feltöltöttem a galériába a második nap képeit is, itt megnézhetitek.Az én kedvenc képem:           A kishölgy épp poharat szatinál, megjegyzem ő az eddigi legfiatalabb, aki nálunk ilyenre vállalkozott, méghozzá nagyon ügyesen! Hát…..
Az egész napos eső ellenére elég sokan gyűltek össze Komáromban ezen a vidám rendezvényen. A gyerkőcöket "okos" játékokkal szórakoztattuk, lehetett zsugorkázni és szatinálni is. Holnap is kint leszünk, gyertek minél többen!Addig is a képek,…..
Pénteki 5perces 5let sorozatot indítunk, igyekszem minden pénteken egy villámgyors kreatív ötlettel jelentkezni.Az első ilyen 5perces 5let: rákok dekorgumiból és kavicsból mozgó szemekkel:Dekorgumiból kivágjuk a rák alapját (én most is Sizzix-et használtam Spider Bigz sablont),…..
Nyári forróságot és vidámságot idéz ez a mókás majmos pálmafa. Ráadásul gyorsan és könnyen elkészíthetitek.Amire szükségetek lesz: 1 zöld dekorgumi, 5 kis cserép, homok vagy föld (én ezt minicseréppel helyettesítettem), kétféle barna és egy sárga kartonmaradék…..
Minden 5000 Ft feletti vásárlás esetén meglepünk egy kerámia decoupage szettel és ajándék bögrével!Az akció 2010.09.01-től 2010.09.30-ig érvényes a Hobby-Sokk komáromi üzletében (2900 Komárom, Kalmár Köz) illetve a webáruházas megrendelések esetén...
Zsuzsit leptük meg szülinapján ezzel az óriási tortával:                                  A videóból megtudhatjátok hogyan is készült!…..
A képeket itt találjátok meg nagyban!..
 Nehéz lenne összefoglalni mennyi mindent alkottak a lányok, olyan sok szép dolog készült. A teljesség igénye nélkül egy rövid összefoglaló következik.Kezdésnek farmer kötényt díszitettünk csillogó metál textilfestékkel, -ami a továbbiakban igen hasznosnak bizonyult a…..
  Kreatív kézműves tábor indul Komáromban, több turnusban, 7 éves kortól.Íme a plakát:..
 AKTUÁLIS TANFOLYAMAINK:  05.17 Hétfő: Társasjáték készítése (fa játéktábla, cserépfigurákkal) 2200 Ft 05.18 Kedd: 3-as falikép készítése decoupage technikával 1500 Ft 05.19 Szerda: Ékszertartó készítése mozaikozással 1200 Ft 05.20 Csütörtök:…..