Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.khan.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjött a hidegebb idő és ez sajnos automatikusan magával hozza, hogy megjelennek a különböző szőrmékben  vagy szőrmés ruhanemükben a – remélem csak – tudatlan emberek. Amikor meglátok egy perzsa bundát (anyjuk hasából megszületés előtt kivágott karakul bárányokból…..
.khan. 2014.11.27 18:20:09
@Átlagos Nevű:

tegyük fel, hogy igaz az állítás, hogy a növények is éreznek. de arra már nem gondoltál, hogy az állatok, amiket megesznek, nem levegővel táplálkoznak. tehát a húsevők miatt sokkal több növény is szenved, mint a vegánok miatt.
ha a húsevőket megkérdeznénk, hogy az ebédjüket bringával vagy kocsival szállítsák-e ki, hány százalékuk szavazna a bicóra? (tippelj, és ha 70 %-ra gondoltál, jelentkezz.
ugyanígy arányaiban többen kerülik az általad támadott csoport tagjai közül a fast fashion áruházakat, mint az általad pártfogoltak.
a tápláléklánc tetején állni pedig nem azt kéne jelentenie, hogy eltiporjuk az eltiporhatót, hanem hogy olyan döntéseket hozunk, amelyekkel a lehető legkevesebb kárt okozzuk a környezetünkben, legyen az növény, állat, vagy ember.