Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gamamama

13 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Lovas Zoltán óriási botrányt kavart azzal, hogy leszajházott pár nőt, konkrétan Vajna Tímeát, Rogán Cecíliát és Szalay-Bobrovniczky Alexandrát.  Esetünkben ún. men's accessories-okról van szó, kalap, kabát, pénztárca, és valóban, ki látott már olyat, hogy valaki…..
Gamamama 2015.03.09 02:45:09
@sárospataki lány: "A feminizmus legfőbb oka nem a férfiak gonoszsága és nők elnyomása, hanem a férfiak elnőiesedése."

Jézusom, ezt a hülyeséget te komolyan gondolod???

Kezdjük azzal, hogy a feminizmusnak nem oka van, hanem célja. Mégpedig minimum az, hogy a nők egyenlő munkáért egyenlő bért kapjanak. Minden egyéb ebből következik. Magyarországon, amely egy tálib zárvány Európában, még ez a több mint százéves követelés is képes kiverni a biztosítékot.
Március 7-én 16 órától el fogom mondani a Fővám téren, hogyan győzhetjük le a Fidesz-rezsimet úgy, hogy se a szociknak ne kelljen visszajönni, se a Jobbiknak beérkezni. Minél többen gyertek el. Az esemény FB-oldala. A párt honlapja http://www.pkp.hu - üdvözlettel: Béndek Péter.…..
(A mai Fővám téri beszédem) Barátaim! Nagyon sok dolgunk van. Nehéz lenne sorrendet felállítani közöttük, de előbb-utóbb szembe kell néznünk valamennyi tennivalónkkal, hiába odázzuk őket. Eljött az idő! Először is tudnunk kell hova tartunk, mivé akarunk válni. Kerítsünk…..
Miközben a soha, semmiből nem tanuló jámbor baloldali barátaink a DEKÁ-ra függesztik szemüket (amelyet a baloldali pártok már a születése napján elkezdtek fúrni, és körülbelül annyi esélye van bármire, mint egy ólomgolyónak levitálni a Ferenciek terén), miközben a Fidesz…..
Gamamama 2015.01.28 01:30:30
@kekex: Nagggyon durva manipuláció a "balos"-t és változatait az "etatista" szinonimájaként használni.

A baloldali ideológiák alapértéke az egyenlőség, az elitek és a többség közti különbségek kiegyenlítése. A fidesz pedig kinyilvánított szándéka szerint és szemmel láthatólag a többségtől vesz el azért, hogy létrehozza a saját elitjét. Ebből a célból alkalmazza az állami központosítást, nem pedig balos szívjóságból.

Ja, gyengébbek kedvéért, "etatista" azt jelenti, hogy az állam mindenhatóságát szorgalmazza.
Állandó gond, hogy milyen kulcsszavakra optimalizáljam a címeket, alcímeket. A Yoast remek segédprogramja csak egy fő kulcsszót enged, tehát jól meg kell gondolni, mi legyen az. Ma újrakezdtem a munkát, és első körben végignézem a magyar kérdezz-felelek oldalakat és a társas…..
Egy hónap kimaradt. Először az ünnepek miatt, azután szobát cseréltem a lányommal, festettem, és lomtalanítást, nagytakarítást csináltam. Nyár van, pihenés, és felkészülés az évkezdésre, ami itt március. Nagy hőség szerencsére nincsen, de mégis, másképp ülök a gépnél…..
Tegnap olvastam egy új könyvet, social marketing haladóknak, egy indiai szerzőtől. Harshajyoti Das: Engagement, Interaction, Conversion: Social Media Marketing Decoded. Az imént be akartam illeszteni az Amazon Associate kódomat, de rájöttem, hogy ezt a blogot is regisztrálnom kell.…..
Kimaradt egy hét a munkából. Hosszú hétvégére mentünk, meleg vidékre, ahol kisebb hőgutát kaptam. Az akklimatizáció oda is, vissza is három napba telt. Ilyesmi előfordul, sőt, elkerülhetetlen. Egy-egy esti program után, főleg, ha éjszakába nyúlik, és mindig éjszakába…..
1. Letölteni 5 képet a Kozzi-ról. Ez tiszta lazítás és havaj, bár egy idő után belefárad a szemem. 2. Napi 2, és ha bírom, 3 posztot megírni, vagy régit lefordítani magyarra. 3. Napi 2-3 régi posztot vasárnapokra időzíteni. 4. Visszamenőleg finomítani a kulcsszavakat.…..
Az Orbán-rezsim napjai meg vannak számlálva. Lehet, hogy években vagy hónapokban folyik a visszaszámlálás, de megkezdődött. Az ország köré vont hálójuk elszakadt, kilátszik mögüle a kedvezményezettjeinek rút fizimiskája, lelepleződtek a silány szándékok, fény derült az…..
Százával fogom írni a posztokat, és mindegyikhez kell kép. A Google-ról leszedni necces, előfordulhat, hogy a jogos tulajdonos tiltakozik. Nem nagy a valószínűsége, de én szeretem a tiszta dolgokat. Amikor kijöttünk, éppen akciós áron adták a Windows-t és az Office-t, megvettem.…..
Miután itt évek óta nem találok olyan programozót, aki korrekten össze tudna rakni egy picit bonyolultabb Wordpress site-ot és blogot, végül megvettem az iThemes keretrendszerét, amivel több tucat sablon, és néhány nagyon jó plugin is érkezett, továbbá hóttig tartó…..
Hétfőn és kedden három-három posztot írtam meg, szerdán kettőt. Tehát két hónapra bebiztosítottam a szerdai posztokat. Kezdetnek nem rossz, de többet kell írnom. Mindig jutnak eszembe újabb címek, témák, elsősorban reggel, ébredés után. Ezeket kedvem van azonnal megírni.…..
Ha napi egy posztot mindenképpen, üzembiztosan publikálni akarok, kiadási tervet kell készíteni, ez világos. 365 témát, és a megírását nem lehet az ihletre hagyni. Ennyi témát összeszedni nem piskóta. A következőket csináltam. 1. Ötletroham saját kútfőből - ezek azok a…..
Ahányszor eddig belefogtam nagy elánnal a blogolásba, mindig közbejött valami. Családi ügyek, betegség, technikai problémák. Nagyon nehéz visszanyerni a lendületet, különösen akkor, ha kevés a visszajelzés. Ezért a következőt gondoltam ki. Napi három posztot megírok, de nem…..
A magyar nyelvű blogomon van jelenleg negyven bejegyzés, ez úgy öt év alatt jött össze. Az idegen nyelvű blogjaimra koncentráltam. A negyven bejegyzés alapján minden hónapban megkeres egy-két ember, hogy dolgozzak vele.  A terápia, amelyet alkalmazok, átlagosan négy ülést foglal…..
Mivel a pszichoterápián kívül az íráshoz értek, ezért úgy döntöttem, hogy tartalommarketiggel fogom felfuttatni a klientélámat. A szövegeimből ki fog derülni, hogy mit nyújtok, mit tudok, egyáltalán, milyen ember vagyok. A rokonszenv, az egymásra hangolódás segíti a…..
Még négy nap, és itt a december, kezdem az egyéves kampányt a pszichológiai blogom ismertté és népszerűvé tételére. Ez a blog itt a naplóm, regisztrálni fogom, hogy milyen eszközöket használok, és az eredményeket is. Egy évet adok magamnak, hogy felfuttassam a magyar nyelvű…..