Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jano_86

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog WC-teszt 2011.05.05 16:49:00
A múltkoriban ugye Szolnokon voltam, felhasználtam ezt az alkalmat, hogy megnézzem, milyen is a tisztasága a vonat wécéjének. Nekem, mint régi vonatozónak a vonat vécéjéről egy olyan hely jut eszembe, amiből messziről dől a húgyszag, az ajtó a legtöbb esetben nem zárható, s…..
Jano_86 2011.05.08 18:30:08
@ZBR: Igaza van szamaritánusnak utazzatok egyszer a Miskolci vonalon gyors vonattal majd kiderül, hogy milyen állapotok vannak.
Rég óta vártam a percet amikor egy népszerű kúthálózat is igent mond az E85-re. Igaz csupán teszt jelleggel, de a mai naptól 12 13 AGIP saját tulajdonú kút kezdte meg az E85 értékesítését. (Időközben a székesfehérvári kút is csatlakozott) Ha a próbaüzem sikerrel zárul,…..
A sajtóból értesülhettünk arról, hogy február végén a rendőrség rajtaütött egy debreceni szórakozóhelyen tartott zártkörű bulin, mivel a rendőrség közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy ott “kábítószeres parti” zajlik, ahová “csak előzetes telefonos bejelentés alapján lehetett…..
Az Urbanista aztán igazán széles témakörrel foglalkozik párnégyzetcentis falragaszoktól a világvárosok közigazgatásáig, de a koldusok eddig bizony eszembe sem jutottak. Egy kedves olvasónk azonban "talán érdekel, mint urbanistát" topikkal olyan levelet (vagyis inkább…..
Megaszánalmas. Késik a vezér, ezért késik a vonat is. Előfordulhat ilyen eset. Nincs ilyenkor egy másik vezér, aki elvinné a vonatot? Nem kell ide sztrájk, hogy felboruljon a menetrend és nem kell semmi különleges helyzet. Elég az emberi butaság. De az utasok viselkedése se semmi.…..
Ha növekszik a bringások száma, több lesz az ellopható bicikli is. A kerékagy is érzékelte a bringások nagy közösségét folyamatosan sújtó csapásokat, ezért egy hamarosan induló, lopás bejelentő rovattal szándékozik csatasorba lépni a tulajdonosok és a tolvajok országos…..
A szcientológia, mint már korábban volt róla szó, nem szakmai, hanem ideológiai okokból gyűlöli a pszichiátereket és a pszichológusokat. Ők azok a reinkarnálódó intergalaktikus bűnözők, akik minden hanyatlás és pusztulás okai, akik most éppen a pszichiátriai szakmát…..
Új MÁV blog Helyjegyes hiszti 2008.04.15 08:33:10
Azé' az utasok se kutyák. Mindig mondom az éremnek két oldala van. Esőpárduc postjában is láthatjuk azt a tipikus utast, aki foggal körömmel ragaszkodik a helyéhez, még akkor is, amikor dúskálni lehet a szabad helyekben... Kedves georgejr, az alábbi, nagyon tanulságos történettel…..
Új MÁV blog Lopás a Tiszain 2008.04.09 09:45:06
A Keletiben folyamatosan figyelmeztetnek a tolvajokra. Miskolcon nem teszik? Bár nem figyelmeztetni kellene, hanem fokozottan felügyelni. A vasútőrök ne szotyizzanak, hanem cirkáljanak. Ideje lenne  megszüntetni a Keletiben is az arab seftelést. Illetve a nagyobb pályaudvarokon jó…..
20 perces késés miatt nem fizetünk vissza, mert valószínűleg nem a MÁV hibája. Akkor kié? Napéjegyenlőségé? Ha már nem fizetnek vissza, indokoljanak is! Tisztelt MÁV Start és mindenki aki ezt a levelet olvassa! Többnyire hetente utazom vonattal,  Budapest-Miskolc vonalon,…..
Tényleg öröm az ilyet olvasni! Tisztelt Blogszerkesztő, (kissé kevésbé) tisztelt MÁV-Start Zrt., kedves útitársaim!   Nagyon sokszor a micsodám is tele van a vasúttal - jogosan -, és szidom az egész kócerájt, de úgy érzem, ugyanakkor kötelességem monitorra vetni a pozitív…..
Ehh, tudtommal ha a menetjegy odafelé nem lett kezelve, lényegtelen, hiszen lehet, hogy a kalauz nem dolgozott vagy nem jutott el odáig a tömeg miatt. De Azért utánajárok. Sziasztok, az én történetem viszonylag rövid lenne, és még most sem értem, hogy ez hogyan lehetséges. Szóval.…..