Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rob

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ágy - asztal - tv Toronylakás 2011.12.03 10:58:00
Korábban mutattam már nektek egy kiadó budapesti toronylakást, ma is valami hasonlóan érdekeset hoztam, csak épp a tengerentúlról. Seattle egyik ikonikus, 42 emeletes épületének, a Smith toronyháznak a tetejére megyünk egy ... kissé bohém módon berendezett lakásba. A…..
rob 2011.12.03 11:38:00
Kegyesek hozzánk a Zégiek, langymeleggel tombol az indián nyár, ragadjunk hát meg minden alkalmat arra, hogy élvezzük a friss levegőt. Sétáljunk nagyokat, napfürdőzzünk, végezzük el az évszaknak megfelelő kerti teendőket... és használjuk ki, hogy még lehet a szabadban…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Hosszas késlekedés után végre Budapestre is megérkeztek a Google utcákat fotózó autói. Akik lencsevégre kapják az Opel Astrákat, tolják fel az Indafotóra a képeiket. Játsszunk együtt. Kapjuk el a panorámaképeket kattintgató mozgó célpontokat. És ne felejtsetek integetni az…..
Múltkor már beszámoltunk egy szegedi kezdeményezésről. (Három fiatal térhatású panorámaképekben mutatja be a magyar város utcáit a netezőknek.) Tegnap kaptam emailt egy másik szegedi fotográfustól, Illés Tibortól. Ő 3D-s képeket készített az ország jónéhány…..
rob 2009.02.18 17:06:13
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..
rob 2008.12.08 18:00:49
Szerintem ez a legjobb:
indafoto.hu/talmacsi/image/2343927-176376e9
Tetszik, ahogy az rss logójából rakja ki az új logót.
Folyamatosan figyeljük, hogy a Google panorámaképeket készítő autói éppen merre járnak Európában. Továbbra sincs információnk arról, hogy Budapest is bekerülne azon európai városok sorába, melyekről utcaszintű panorámaképek láthatók a Google Mapsben.  Három szegedi…..
rob 2008.11.27 20:46:41