Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anita Szilágyi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Anita Szilágyi 2015.05.14 16:25:14
A BabaCo története az életemben akkor kezdődött, amikor egy napsütéses napon ellátogattunk az állatkertbe a barátainkkal. Közel 3 órája meneteltünk, amikor közeledett a fóka show és a kislányom kijelentette, hogy elfáradt és szeretné, hogy felvegyem....szerintem egyik…..
Anita Szilágyi 2015.05.06 15:57:16
A Palmolive hisz abban, hogy a legnagyobb ajándékot a természettől kapjuk, ezért a megújult Naturals termékcsalád összetevői is a természet sokszínűségét hordozzák magukba. A gondosan összeválogatott természetes összetevők a legjobbat nyújtják a bőrnek: tápláló és…..
Anita Szilágyi 2015.04.02 13:54:52
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Anita Szilágyi 2015.03.26 14:14:08
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..