Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adriano

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Ötlet 2008.08.22 13:50:00
Egy olyan vad ötletem támadt, hogy kellene csinálni egy Refi magazin paródiát. Már vannak jó ötleteim, a hétvégén szerintem írok egy forgatókönyvet, úgyhogy ami már csak hiányozni fog, azok a színészek. (Nem kell színészi képesség ugyebár).Szóval ha vannak budapesti…..
A következő képeken megint egy érdekes utcai kompozíciót láthatunk. Köszi, Kyle...
Adriano 2008.06.02 07:01:46
Szerintem nem túl nehéz ilyesmit kitalálni, de annak minden elismerésem aki meg is építi, főleg hogyha még lakni is lehet benne. Köszönjük, ventusz!..
Ez a két Berlini fiatalember egy "Horrorcore" nevű rapet űznek, ami abból áll, hogy dalszövegeikben "gyilkolásról, felfalásról, erőszakról" dúdolgatnak. Hogy ezt alátámassza az egész, a klipekben legtöbbször nagyon exXxtrém hárdkór fegyverekkel kalimpálnak,…..
Budapest Tv-s hét után új témába fogok belekezdeni egy héten át. Legbénább zeneklipek! De itt nem csak maga a videók lesznek rosszak, a dalok is. Kezdésnek egy videó, amit "KisZöld" küldött. Könnyen lehet, hogy az egész egy paródia valamire, de akkor is kaki. ..
ROFL-net Lengyel szupersztár 2008.05.19 10:59:00
Most bevallhatom... Én is így nézek ki igazából és ezért hordom a maszkot. ..
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
Postal share the pain hmm ismerőős áhh igen! Amikor még nem volt Junior hanem még a RPJ  igy gyerekcipőben járt, akkor már-már felbukkantak a junior-juniorok. Közöttük voltam én is és a barátom is HIRIAN. Bevallom nagyonrosszul sikerült mert mint kezdők a Postal 2 hibáit…..