Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagicalMango

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg csak az tudja, aki élt már vadidegenekkel egy fedél alatt, milyen rengeteg kompromisszumot, mennyi türelmet és kitartást igényel ez a műfaj, amelyet oly sok ezer, tízezer magyar művel például Angliában. Onnan érkezett a mai poszt is, Erzsébet írása. (A képeket is ő…..
MagicalMango 2016.01.06 13:07:59
Egyreszt nem a single room a kegkisebb kategoria, hanemaz ugynevezett box room, ami mar tenyleg csak egy lyuk, illetve a king felett van meg egy kategoria, az pedig a master bedroom. A szoba kategoriak elnevezese nem arra utal, hogy hany szemely lakja, hanem a szoba nagysagara.
A masik, hogy a kedves posztiro valoszinuleg csak es kizarolag "magyar hazakban" lakott vagyis magyar landlortol berelt szobat, ugyanis nem feltetlen mindenhol a magyar hazakban talalhato tomegszallas a jellemzo.
Arrol nem beszelve, hogy a magyarok aktalaban dragabban adjak ki a szobakat szerencsetlen ujonnan erkezettnek, mint egy mas nemzetisegu, de sok magyarnak esze agaban nem lenne elkoltozni.
Ismertem egy magyar part, ket nagyobb gyerekkel bereltek 2 duplaszobat egy magyar hazban. 140 font/het volt egy szoba, vagyis 280 fontot fizettek HETENTE a ket szobaert. A ket gyerek iskolaba jart, a szulok meg gyalog jartak dolgozni (masfel ora oda masfel vissza), mert nem telt mar berletre!
Az ilyen idiotat forditanam vissza a hatarrol, mivel mashol, nem magyarok lakta hazban siman berelhettek volna 100 fontert hetente ugyanakkora szobat, vagy epp annyi penzert mar egy lakast is kivehettek volna. valamiert egyesek elvezik az ilyesmit, amit jol ki is hasznalnak a magyar foberlok.
Vettem egy 3 szobas hazat. 3 szoba plusz 1 nagy nappali, ket szint, ket furdoszoba. En elfoglaltam a nappalit, a 3 szobat (egy szingle ket dupla) pedig kiadtam 3 embernek. 4-en vagyunk osszesen es olcsobb a szoba mint a magyar tomegszallasokon. Mikor szobat hirdettem volt olyan magyar, aki megkerdezte hogy milyen nemzetisegu a masik ket berlo, es amikor meghallotta, hogy nem magyar, koszonte szepen es letette.... En nem csinalnek tomegszallast a hazambol. Nalunk rend van, tisztasag es csend. Mindenki a SAJAT konyhai dolgait hasznalja, es alap, hogy nem hagyunk mosatlant a mosogatoban. Ket huto van. Egy sajat magamnak, egy pedig a 3 berlonek. A bevetel segitseg a lakashitelbe, de nem ebbol fogok meggazdagodni. Aki magyar tomegszallasra megy, az megerdemli!!!