Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billiejean

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha rengeteg szó esik Kínáról, mint a világ egyik legnagyobb gazdaságáról és hatalmáról, rengeteg olyan kisebb-nagyobb érdekesség van, melyekről nem tudunk, vagy csak ritkán esik szó. Ezekből mutatunk meg most tízet. (fotó: Jgremillot) 1. Börtön(pót)töltelékek Kínában…..
billiejean 2015.06.24 22:07:26
@Kuoni pásztor: Tényleg, akkor végül is honnan tűnnek elő ezek a kínaiak?
Varánusz Viktor, bazmeg! 2015.04.30 11:04:14
Viktorom! Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm,…..
billiejean 2015.04.30 21:51:14
A legtöbb nő tucatnyi különböző árnyalatú rúzs boldog birtokosa. Nem jövünk zavarba, ha a különféle alkalmak más-más szájszínt kívánnak. Ott sorakozik a piperepolcon a rózsaszín, bézs, narancs, lila, bíborvörös több árnyalata. De mit keres itt a bíbortetű? Még az a nő is használ időnként rúzst,…..
Csaba mindenféle indulatot és zsörtölődést mellőzve írta meg levelét, úgyhogy a hőbörgő részeket kénytelenek vagyunk mi pótolni: egy központosított nyilatkozatnyilvántartót biztos nem egyszerű egy élesben működő, ezért folyton változó rendszer mögé kreálni (bár…..
billiejean 2014.12.10 21:26:09
@Radzeer: Hát szóval nem egészen:) Az ingyenes kp felvétet részemre valóban megszüntették, a netbankomban újra aktív lett a nyilatkozattételi lehetőség, meg kellett újra csinálnom és majd mittudoménmikortól életbe lép a dolog megint.
Nem tudom, mi okosat mondhatnánk szegény Ákosnak, aki végtelen türelemről tanúságot téve majd féléve küzd egy Kínából rendelt csomagért, ami visszament, miután némi üzemzavar állt be a Magyar Posta kiszállítja a megrendelőnek a csomagot résznél. A TinyDeal netes híre…..
billiejean 2014.12.10 21:13:53
@zdanee: Én is így voltam, szorgalmasan rendelgettem, mert mindig visszakaptam a pénzt ha nem jött a cucc. Aztán egyszer megjött, csak nem az amit rendeltem, ráadásul volt is már egy tökugyanolyan cuccom, kinek kell ugyanaz a darab duplán, szóval lazán kértem volna vissza most is a kis pénzem. Kopp. Az escrow-nál ilyenkor 100% refund csak akkor van, ha a terméket vissza postáztad és TE állod a pk-t!!!, vagy megtartod az árut mivel a posta horror és kapsz vissza 40%-ot. Ezt én nem tudtam az escrow rendszerről, azt hittem a Paypal-hoz hasonlóan ilyen esetben a vissza pk-t is leveri a hibázó eladón. Ezzel vége lett a nagy lelkesedésemnek.
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
billiejean 2014.12.03 14:32:47
@polyvinyl: Atya világ úristen, hogy lett belőled ilyen ritka gusztustalan, alpári valami, hagyd már Koncz Zsuzsát és pillants magadba inkább! Fujjjj.
Az a jó  az öntudatos futóbolondokban, hogy annyira ragaszkodnak monomániájukhoz, hogy azt sem veszik észre, ha Kárész Róbert és Tatár Csilla éppen gúnyt űz belőlük, márpedig ez itt lent egy színtiszta cinkelés videója, amiről üvölt, hogy a két műsorvezető a pokolba…..