Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prünytyőke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
prünytyőke 2009.08.20 15:18:29
@kisgyuresz:

Egyet értek veled, mindig sírnak, de ha ott a kerékpár út, akkor is mellete mennek.Minden nap látom a Soroksárin és a Váci úton is. Akkor meg minek is nekik??? Amikor pedig mutatom, hogy talán ott kellene mennie, még nekik áll feljebb. Én is szoktam bringázni, de ha van bringaút, akkor nem mellete, hanem rajta!!
prünytyőke 2009.08.23 00:41:38
@Perillustris:

Azt nem tudom, miért a Váci úti a legveszélyesebb szakasz, de azt igen, hogy hiába van felfestve, hogy merre megy a bringa út, valahogy sehogy sem látják azok, akiknek kellene! Megy a járdán és megy az kocsiúton... akkor miről is beszélünk? Valamiért egyeseknek derogál ott menni, akárcsak némelyik autósnak a külső sávot haszálni.
  Nem gondolták volna, hogy ez velük is megtörténhet: földdel teli nyílt törések, leszakadt végtagok, szétroncsolódott arcok, nyílt koponyatörések alatt remegő agyvelő. Hozzászólások az azonos című cikkünkhöz...
Északi pályaudvart és családját egy különlegesen kedves fuvaros mellé sodorta a sors nemrégiben, aki igen egyedi és izgalmas módon jelezte neki és másoknak, hogy rövidesen le lesz zárva az egyik sáv és át kellene sorolni. Úgy érzem rám jár a rúd, de nem emlékszem, hogy…..