Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unionista (törölt)

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a rendszer egyik hű katonája „coming-outolt” kialakult egy kisebbfajta botrány. Ez persze megint csak műbalhé, hiszen azok, akik épp most a jobboldal őszödi beszédét vizionálják, továbbra se veszik észre, hogy reakcióik tökéletesen megfelelnek a rendszer céljainak. A…..
unionista (törölt) 2015.03.01 00:11:50
@panelburzsuj:
most a délszláv kultúra van soron.
a zsidókeresztény köztársaság (res publica) után következett a cigányok elsőbbsége (principatus). ha ez a játszma folytatódik, akkor most a délszlávok uralma (dominatus) következik. már fellázadt a balkáni despota simička. orbán kijölt keleties utódja лазар herceg, nyugatról bejelentkezett navračić. az orbán utáni időszakot alighanem a délszláv politikai kultúra dominálja.
unionista (törölt) 2015.03.01 09:24:39
@raczsandor:
a fidesz '10 egy balkán párt, amiben a cigány, a délszláv és a szefárd zsidó kultúra keveredett össze. ez a csoportosulás kezd el széthúzni. ezt hívod úgy, hogy "kupleráj". szerintem ez "lakodalom".
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
unionista (törölt) 2015.02.26 12:40:27
@csak egy néző:
szerintem kettőnk közül te vagy frusztrált. mégis mint hábordtál fel ennyire seggarc?
unionista (törölt) 2015.02.26 13:11:37
@csak egy néző:
te a 444-et szopod be. azt, hogy nyálas képű németh balázskából sok van. és ő csak lojalitásból szopja orbán faszát. csakhogy beszólógató bélából is nagyon sok van. a 444 is lojalitásból kúrna seggbe orbánt. ki az aki nem tudja azt mondani, hogy orbán isten, vagy sátán. vagy azt, hogy a sorozat kibaszott jó, vagy kibaszott szar. ehhez nem kell túl sok szakértelem. magyarországon nincs szakújságírás.

nincs olyan, hogy valaki autót szerel. és úgy lesz újságíró. hetenként egyszer megírja, hogy milyen kocsit vegyél, vagy ne vegyél. miért nem béla az autószerelő a blogger? miért karotta lesz ebben a témában a megmondó ember. hja, hogy az ő anyukája rangos katalin. aki kiszolgált mindenkit. és akkor ő fia vezesse már az ilyen olyan szekciót. szerencsére ebben a közegben nem érvényesül a familiaritás. miért nem jóska az összeszerelő gyárti munkás, vagy a gépészmérnök írja a gépészeti blogot. vagy miért nem egy autóversenyző? szóval valaki aki azon túl, hogy újságíró még ért valamihez. persze nem nínó karottát akarom kipécézni. mert ő nem tehet arról, hogy ki az anyja. és az anyja sem tehet arról, hogy ez az egész közeg ilyen. nemcsak az mtva, hanem mainstream média egésze. és nem 5 éve (amióta szörnyű fasiszta diktatúra van), hanem 50 éve. a kezdetektől.
unionista (törölt) 2015.02.26 14:19:02
@csak egy néző:
ezt a 444-en tanultad?
Kéréssel fordulok a kedves internetező polgártársaim felé.... ja nem polgártársat nem írhatok, mégiscsak egy politikai termék.... á nem érdekel, szóval, polgártársak! Ja nem jó, ez így Gyurcsányos, vagyis Orbános, ja nem Gyurcsányos... Akkor elvtársak, végül is az elvekről…..
unionista (törölt) 2015.02.26 14:04:48
a jobbik egy őseurázsiai párt. ők ugyanúgy egy törzsi kultúrát képviselnek, mint az összes többi.

a kormánypárton belüli törésvonal is törzsi jellegű. orbán a balkán cigány kultúrát képviseli. a belső ellenzéke pedig a szlávokét. lázad a délszláv despotikus simcska, a keményebb lázár és mellette a lágyabb navracsics. és feltűnik az északiasabb pokorni. ezek az emberek asszimilálódott szlávok. a délieknek lesz esélyük. ők vannak többen. persze ez egy brutális leegyszerűsítés. de ez a törzsi jelleg a domináns.

persze ugyanez meg van a "demokratikus" oldalon. a több, mint egy tucat belvárosi ellenzéki csoportosulás kis túlzás egy tucat hegemóniára törekvő zsidókeresztény hitközség.

a magyar politikai osztályt alapvetően a familiaritás szervezi össze. és ezek mellett etninikai és szexuális kiválasztás van. ez természetes ha országos listákra szavazunk. a közvetlen kiválasztás egyetlen személyre (az "uruszágos" törzsi vezető kiválasztására korlátozódik). és nincs földrajzi felosztás. nincs valódi önkormányzatiság.

a magyar lakosság többsége kevés őssel rendelkező natív. ami egyébként normális. a belvárosi zsidók körében a legalább olyan erős a belterjesség, mint a kültelki cigányok körében. a belvárost a genetikai sodródás mozgatja. és az elvándorlás igénye. mert azok a népek, akik körbeveszik őket egy kicsit sem hasonlítanak rájuk. a többség a zsidóságot idegennek tekinti. de nem teljesen alaptalanul. persze a többségi magyar paraszt vagy kisnemes unokatestvér házasságokból ered. ebben a közegben is rokoni szálak a legerősebbek. a magyarok körében ezt a törzsi jelleget nem nagyon lehet kikapcsolni.

szerintem az egyetlen lehetőség ha valamilyen egységes területi felosztás mellett a köznép a közvetlen kiválasztást favorizálja. nem a közvetlen demokráciát, hanem a természetes (közvetlen) kiválasztást.
       Jámbor András és Vajda Zoltán azon vitatkozik , hogy kiket lehet, szabad, kell felengedni a legközelebbi tüntetés színpadára. Engem más színpadok szereplői sokkal jobban érdekelnek.         Két tüntetésen voltam Budapesten. A József nádor téren és az Opera…..
unionista (törölt) 2015.01.31 12:56:13
@mavo:
az, hogy te szereted vagy nem szereted a kávét: fogyasztói szokás. itt egyes populációk környezeti igényéről van szó.
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Maksa Zoltán először elsütött egy borzalmas viccet a Hír TV-n, majd az ezt követő felháborodásra reagálva kimaksolta (haha) a bunkóság fogalmát, de Bárdos András úgy érezte, érdemes még egyszer rákérdezni erre a dologra a humoristánál. Az elég kemény hangnemben fogalmazó…..
unionista (törölt) 2015.01.07 18:04:10
@csi szi:
oké, de ez egy eredet csoport. és az általuk pénzelt emberek. szóval a feminfo sem országos lefedettséggel rendelkező szervezet. mert ha lennének tényeg a társadalom egészét lefedő nőegyletek. ahol tényleg a női emancipációt fontosnak tartó lányok asszonyok lennének képviselve mosonmagyaróvártól makóig, akkor rendben lenne. de itt néhány belvárosi emancipunci háborodik fel. évekig csócsálták a zsanett ügyet, a vakkomondort. ebben az országban főműsoridőben évekig ment a maunika show. ahol ugye cigány családok napi rendszerességgel néhány ezer forintos fellépési díjért beszéltek úgy a családon belüli erőszakról, mintha az természetes lenne. maunika sopánkodott. persze magában meg röhögött. mert neki ennek a sokszorosa volt a gázsija. nem emlékszem, hogy ugyanez a csoport tiltakozott volna. és még hosszasan lehetne sorolni. és bárdos andrás ugyanennek a bulvármocsoknak az egyik arca. akinek természetes az, hogy a dszungelben szart dobálnak egymásra. és eközben mutogatják valamelyik kurvát, ahogyan fürdik. aki persze szintén felháborodik. nekem kurvára nem volt kedvencem maksa, se kató néni, se ezek a szarok. de nem ők a média legnagyobb mocskai, hanem ez a liberálisnak mondott invizítor csapat.
unionista (törölt) 2015.01.07 21:57:17
@juhaszvik:
te hülye vagy viki, sajnos.
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
unionista (törölt) 2015.01.03 21:15:41
@Bikli néni:
a 444 nevű liberális lap azon viccelődött, hogy egy hajléktalan snapszerversenyen nyert egy las vegasi utazást. de nem veheti igénybe, mert trombózisa volt. nem bírná ki a hosszú repülőutat. és különben is lejárt az útlevele. leírják az illető nevét. és azt, hogy ezen a szerkesztőség sírva röhög. ez mennyire szánalmas. a hajléktalan ne snapszerozzon. de az utcára pisálás, vagy szarás joga illesse meg, mert különben nincs demokrácia, csak sötét diktatúra.

és nem lehet azt se mondani, hogy a 444 egy belvárosi zsidó lap. belvárosi zsidó és zsidóbarát értelmiség írja. döntően azok olvassák, vagy kommentelik. de ezt nem lehet állítani. mert ez a fasizmus. de ez éppen olyan kijelentés, mint az, hogy a szabad földet a parasztok olvassák. csak ez nem illeszkedik a zsidó mainstream világképbe. a viasat egy brit tévé. ez rendben van. az atv zsidó tévé. nincs rendben. ha egyszer a tulajdonos zsidó. az újságírók, a vendégek többsége is zsidó, akkor nem lehet azt mondani, hogy a magyarországi bunyevácok szerkesztik. nem a horvát nagykövetet hívják meg hetenként vendégnek hanem a zsidót. miért nem a lengyelt. de ha valaki azt mondaná a mainstream médiában, hogy az atv egy zsidó tévé, akkor másnaptól nem szólalhatna meg.

de ugyanezek az emberek amit és akit csak lehet lefikáznak, leköpnek. de ha ezt a csoportot bírálják, akkor az a fasizmus. ez egy vicc.
unionista (törölt) 2015.01.04 00:07:07
@totalnick:
mert egyébként az index, a cink, vagy a 444 szórakoztató újságírói, érted ők nem humoristák, hanem szórakoztató újságírók, így nem lehet őket annyira fikázni, szóval ők mitől képviselnek magasabb színvonalat, mint a maksa híradó. ha az az egyik a szar, akkor másik a fos.
unionista (törölt) 2015.01.04 00:14:37
@gemina:
ha a hajléktalannak szar, akkor az vicces. ha a zsidó lányt erőszakolják meg, akkor nem az.

de mondok egy másik példát. vég nélkül lehetne sorolni. az északi mitológiában thor szekerét kecskék húzták. és egy svéd városban szalmából kecskét építenek. amit az anarchisták kedvelt célpontja. időnként felgyújtják. erre a !!!444!! azt írja, hogy égjen a szaros svédek kibaszott kecskéje. és ezt vicces. na most ha valaki azt mondaná, hogy törjük össze a hanukiát, a mocskos zsidók ócska gyertyatartója. akkor az miért nem trendi anarchista?

egyáltalán nem gondolom, hogy bántani kellene a zsidókat. csak felteszem a kérdést.
ProgBlog Vasárnap, erőből 2014.12.02 01:47:44
„Megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, a ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.” Pál apostol a thessalonikabeliekhez…..
unionista (törölt) 2014.12.02 12:36:02
@kewcheg:
tedd hozzá, hogy van egy két és félszer ekkora országra tervezett főváros. a főváros közepén egy a többséget nem különösebben kedvelő a közéletben sokszorosan megbukott népcsoport. amelyik a történelmi sérelmei miatt bírálhatatlan. ebből következően van egy kissé benácult vidék. ezt kellene egyben tartani. hja és demokratikusan.
Veszprémben megdőlhet a kétharmad. Megdőlhet. De nem úgy, hogy a honpolgárok hátratett kézzel nézik, mi fog történni, hanem úgy, hogy ténylegesen bekapcsolódnak a választási küzdelembe, felfogják az esemény szimbolikus és gyakorlati jelentőségét, az értelmiség nem a…..
unionista (törölt) 2014.11.28 15:05:36
@legeslegujabbkor:
a politika ott kezdődik, amikor valaki a tettek mezejére lép. akkor derül ki, hogy az elképzelései mennyiben felelnek meg a választók természetének. azaz a filozófia mennyiben biológia.
unionista (törölt) 2014.11.30 21:22:47
@neoteny:
áruld már el, hogy mi a mesterséged? mi a foglalkozásod zsidó?
unionista (törölt) 2014.11.30 21:29:22
@HaFr:
mondd már valamilyen idegen nyelven azt a szót, hogy: "zsidózás".
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
unionista (törölt) 2014.11.29 23:19:16
@Danielsson:
oké, de nem kevés pénzt kapnak azért, hogy tátogjanak egyet.
Ahogy a címben áll. Ennyien kellenek, hogy egy ismeretlen párt üzenetét hathatósan eljuttassák az 1. sz. egyéni választókerület háztartásaiba és választóihoz, ennyien, akik részt tudnak venni egy félnapos oktatáson, és akik aztán kb. 1 hónapon át hétköznap napi egy-két…..
unionista (törölt) 2014.11.29 18:57:07
@neoteny:
már megint hazudsz.
unionista (törölt) 2014.11.29 18:59:39
@fvipera:
persze, hogy nem volt fair a legutolsó választás. de az azt megelőzőek sem. szóval én azzal nem értek egyet, hogy magyarország a demokráciából átlépett a sötét diktatúrába. szerintem ez a beállítás alapjaiban hamis. visszalépés történt. de ez nem volt független a közakarattól.
unionista (törölt) 2014.11.29 19:33:57
@neoteny:
ugyan már.
A Polgári Konzervatív Párt saját jelölttel vagy támogató szervezetként indul a februári veszprémi időközi választáson, és várja helyi, elkötelezett és/vagy jól beágyazott, a pártunk értékrendjével és politikai céljaival azonosuló jelöltek jelentkezését a…..
unionista (törölt) 2014.11.27 17:21:23
@egyetmondok:
oké, csakhogy szerintem abból kellene kiindulni, hogy a helyhatóság mondhassa akár azt is, hogy csak fiú örökölhet. csak persze ebben az esetben a szövetségi bíróság mondja ki, hogy ezzel átlépik az alkotmányos kereteket. ettől függetlenül az apák tömegesen kitagadhatják az örökségből a lányaikat. de akkor azon a környékről elköltöznek a lányok. és az a vidék elnéptelenedne. a biológia erősebb, mint a filozófia. én megengedném azt is, hogy egy törvényhatóság halállal fenyegesse meg bizonyos bűntettek elkövetőit. de a szövetségi legfelső bíróság mondhassa azt, hogy mégsem járul hozzá a kivégzéshez. nekem nem tetszik az amikor úgy teszünk, hogy a filosz erősebb, mint a biosz. ha ez egyik ember a másikba belebassza a kést, akkor lebegjen már fölötte damoklész kardja. aztán nem kell azt alkalmazni. számtalan érv szól a a halálbüntetés ellen. én is azt gondolom, hogy nincs rá szükség. de ha egy törvényhelyhatóság azt mondja, hogy adott esetben lehetne alkalmazni. akkor ezt engedjük meg. mert a cigány esetleg nem öli meg az öregasszonyt, aki befőttesüvegben kuporgat néhány ezer forintot és jajveszékel. hanem hagyja a fenébe azt a pénzt. ha az életét kockáztatja. és lehet, hogy van ahol még meg kell tartani ezeket a szabályokat. de még egyszer: szövetségi bírói kontroll mellett.
unionista (törölt) 2014.11.27 18:08:25
@egyetmondok:
oké, de ezekhez az európai néppárt asszisztált. elsősorban a németek, amelyik egy közép-európai államszövetségben az alkotmánybíráknak nagyjából felét adná.

ettől függetlenül én kibővíteném a visegrádi együttműködést a horvátországgal és szlovéniával. és azt gondolom, hogy a visegrádiaknak németországgal és ausztriával kellene egy új szövetségi rendszert alkotni az európai unión belül. de ennek előfeltétele az, hogy legyenek svájci rendszerű helyhatóságok. az együttműködést előbb kicsiben kell kipróbálni. mert ez a mitteleuropa korábban sohasem működött. és most is nagyon necces lenne. de ha oroszok megerősödnek, akkor egy legalább 150 milliós tömbbé össze kell állni. és ehhez kell ez a lelkületükben keleties, de vallásában nyugatos köztes európa. ehhez kellenek a magyarok. vagy ha nem akkor államosítani kell mindent. ahogyan majd a kínaiak is megcsinálják. úgy rakják ki a daimlert, mint macskát szarni. azért telepítik ide a gyártást.
unionista (törölt) 2014.11.27 20:22:50
@egyetmondok:
büntessék meg a kormányt, de ne büntessék meg a népet. utóbbihoz nincs joguk. ha mégis, akkor egy csatlóssal kevesebb lesz. persze a jenkik túl sokat nem vesztenek a magyarokkal. de azért valamit mégis csak.
Egy, indulunk Veszprémben. Kettő, túlnyomórészt a Fidesz (kiábrándult, bizonytalan, de alternatíva híján megint csak őt választó) szavazóit szólítjuk meg. Keveset? Talán. Eleget? Ahhoz lehet, hogy eleget, hogy a Fidesznek hiányozzanak. Konzervatív és elvszerű párt vagyunk. A…..
unionista (törölt) 2014.11.27 16:47:31
@DrGehaeuse:
török indulhatott volna. csak akkor török üzleti partnerei nem kaptak volna alvállalkozói megbízásokat. mivel a független politikus építési vállalkozóknak ad tanácsot. nyilván nem építészeti vagy épületgépészeti ügyben. ha elindult volna, akkor török gábor bankszámláján az utalások is megcsappantak volna. így visszalépett. ebből a kutyakomédiából úgy lehet kilépni ha egy helyi népszavazással kirakják az összes pártot. az összeset. helyi szinten elszámoltatják a politikusokat. és az elegendő muníciót ad arra, hogy megzsarolják a kormányt. mindegy, hogy mi van hatalmon. így lehet kivívni a szabadságot.