Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimitron

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt inkább első benyomások összessége Ádámtól, aki három hónapot töltött szakmai gyakorlaton Spanyolországban, de feltett szándéka, hogy visszatér, már a cégét is megalapította. Lássuk, milyen, amikor valaki fél lábbal már átkelt a határon. „Ennek a blognak…..
Dimitron 2014.11.26 09:53:57
@Kövérmadár [swe]: Köszönöm a hozzászólásod! Többet is megemlítettem volna, de ügyeltem, hogy legyen valami fókusza a cikknek és ne follyon túlságosan szét. Más lenne a helyzet egy beszélgetésben, ahol minden apró dologra ki lehet térni. :)

@NIKI LAURA: Nos, az ház árak valóban lementek, mondtam is hogy őket érintette a legrosszabbul a lakáslufi. Az, hogy ki megy ide, eléggé durva általánosítás és nem fedi a valóságot.

@zöldeketbeszélek: A három hónap alatt elég sok dolgot csináltunk (nem csak tursitáskodtunk), viszont egy eléggé ósdi bútorzású (de jó helyen lévő) lakásban laktunk, de sajnos nem volt más 1 nap alatt. Ha a vállalkozom menni fog, onnantól kezdve kevés dolog téríthet el. De egyébként a boldogság belülről fakadjon, nem? Nálam igen.:)

Sajnos nem fogok több kommentekre válaszolni ITT, mert borzalmas ez a komment rendszer. De a blogomon el tudtok írni a kapcsolati ívemen keresztül és tudok válaszolni kérdésekre.