Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ittasvezetes.hu

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://www.youtube.com/watch?v=NOIBMdCzOGg  ..
Mire számíthat az ittas vezető? forrás: www.ittasvezetes.hu/adatlap ..
...Munkában az alkohológiai orvosszakértő kollégák...Az elkövető nem a valós italfogyasztást közölte.A jogosítvány bevonásának idejét nem befolyásolja a valótlan italfogyasztási tényközlés!   ..
(*) Bár a 2013. Július elsején bekövetkezett BTK változtatások kapcsán a médiában, és a sajtóban számos oldal, cikk és fórum azt taglalta, hogy "most aztán már végképp nincs mivel védekeznie egy ittas vezetőnek" - valójában az általunk megmentett jogosítványok száma - mely…..
(*) Az ittas járművezetés nem csak a hatályos jogszabályok alapján bűncselekmény, hanem a közmegítélés szerint is az. Az ittas vezető nem számíthat embertársai együttérzésére, és a közvetlen környezete, ismerősei, családja sem fogja a vállát veregetni. Az intézkedő…..
(*) Lassan több, mint tíz éves fennállásunk alatt, számtalan ittas vezető keresett fel minket, aki arra hivatkozott, hogy az eset kapcsán szerinte nem megfelelően "jártak el" a rendőrök. Nem adtak neki "papírokat", nem voltak "megértőek", nem akarták az "utcán rendezni" a…..
(*) Tudta Ön, hogy az ittas vezető által közölt - valótlan - alkoholfogyasztási adatokat az orvosszakértő azonnal ki tudja zárni, és így kizárólag a mérési eredményekre hagyatkozik? Ezért teljességgel felesleges az alkoholfogyasztást letagadni, vagy 'szépíteni'. A várható…..
Mi jár az ittas vezetésért? Tele van az internet egymásnak ellentmondó, olykor eltúlzó, olykor hiteltelen bejegyzésekkel. Mi, akik közel 15 ezer megtörtént esetet ismerünk, pontosan tudjuk, Önre mi vár. SZEMÉLYRE SZABOTT, INGYENES TANÁCSADÁS! Ne kutassa végig az internetet, ha itt…..
Jogosítvány kiadó határozat..
Az ittas járművezetés nem csak a hatályos jogszabályok alapján bűncselekmény, hanem a közmegítélés szerint is az. Az ittas vezető nem számíthat embertársai együttérzésére, és a közvetlen környezete, ismerősei, családja sem fogja a vállát veregetni. Az interneten,…..
Ittasan vezetett?www.jogositvanycentrum.comORSZÁGOS SEGÍTSÉG - MINDENKINEK Amikor a rendőrök tetten érték Önt ittas járművezetésen, velük némi időt együtt kellett töltsön - előállítás, mintavételek, adminisztráció. Ilyenkor az ittas vezető óhatatlanul is párbeszédbe elegyedik…..