Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oisgjdbh (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Részlet Hieronymus Bosch festményéből Vendégszerzőnk, Szerencsés D. Márton írása. „A beáramló tömegeknek van saját kultúrájuk, vannak saját vágyaik (amit megrontott a »jólét« cinikus médiaképe) és van saját vallásuk, vallásaik is. És nem értik ezt a relatív…..
oisgjdbh (törölt) 2015.07.08 13:22:00
@Csatos Bambi: nem azt mondtam, hogy nem létezik a jelenség. csak azt, hogy a budapesti polgárok (bár a polgár szó is csak egy lejárt szavatosságú politikai termék) nem tudnának róla ha nem akarna hozni az állampárt 3%-ot a jobbikon. innentől kezdve komolytalan az egész megközelítés, lsd. plakátkampány magyarul, budapesten a váci úton. egyébként drukkolok, hogy sikerüljön rövid- és hosszútávú megoldást találni a globális menekültkérdésre és nem gondolom, hogy a baloldali (mo és eu) tündérvilága alkalmas erre. viszont azt, hogy ezt a megoldást majd ov és kommunikációs nagyágyúi hozzák-e el, hááát....
Nem sok aktualitása van a dolognak, meg egyébként is, pont eleget foglalkozom a Manchester Uniteddel mostanában, de hiába, ha egyszer már hetek óta ezen a kérdésen rágom magam, és nem jutok közelebb a válaszhoz. Talán majd Ti segítetek.   Januzaj a Manchester United belga…..
oisgjdbh (törölt) 2015.02.06 12:44:08