Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lampard69

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a kínzó kérdést tette fel naiv ügyfél a Tescónak, ahonnak természetesen érdemi választ nem kapott. A kérdés apropóját az adta, hogy naiv ügyfél kiderítette, hogy például a Vitamill pont ugyanannyiért adja mindkettőt nagykerben. Természetesen nem csak a Tescóban, hanem…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
lampard69 2010.11.27 17:22:30
@nemzetikonyves: aki kicsit is kepben van a kommersz divatmarkak teren az evek ota tudja, hogy a saxoo, retro, keyo, stb. magyar brand.
legalabb tamogatja a magyar gazdasagot a hajogyaris celkozonseg is.

a poen ott kezdodik mikor nem tudja az egyszeri plazas proletar, hogy biza egy kulfoldon noname magyar goncot hord mer' hat london meg paris var ravarrva es olyab buszken hordja mintha egy armani oltonyben feszitene;)
Az is hibát követ el, aki megszokásból közlekedik, hiszen bármikor módosulhat a forgalmi rend, akár egy építkezés miatt is, vagy épp megfordíthatnak egyirányú utcákat. Ha meg valaki nem ismeri a környéket, ahol autót vezet, ott különösen szükség van a fokozott figyelemre és…..
lampard69 2010.08.04 19:09:26
@mr.editor: manapsag mar minden ujepitesu hazban lakok ezzel jonnek:DD lakopark vazz...

Egyebkent tenyleg veszelyes keresztezodes, de az egesz ejjel mukodo lampaktol en is agyfaszt kapok. Messze nincs olyan forgalom ott ejjel ami indokolna.
Van amugy egy masik ilyen keresztezodes kicsit tovabb a zsigmond teren, ott is szep csattanasok tortennek szinte havi rendszeresseggel.
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
Subba Subba Blogajánló: Panelblog 2009.11.23 09:00:00
Na, ez az a blog, ami Magyarország egyötödének tuti bejön, ugyanis ennyien laknak ma panelben, de azoknak is ajánlom, akik nem részesültek még ebben az áldásban. ..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
A belvárosban bandukolva, és egy picit felnézve láthatjuk, hogy számos bérház homlokzatán ott éktelenkednek az '56-os harcok golyólyuggatta nyomai. Több mint ötven év alatt senki sem szerette volna őket bevakolni, tudom magasan van, mi lesz ha lepottyanunk, és még bibisek is…..
Taki bácsi a gengszterek sofőrje ezúttal egy nőcinek segít, akinek ellopták a Polskiját. Izgalom, sebesség, akció, Lada, Polski. Mindezt két részben. ..
"Nem ébreszt vágyat bennem, nem kivánom… Nem az esetem.. ez és ehhez hasonló véleményeket hallok a pasiktól duci nő ügyben. Ugye ezt ti se gondoljátok komolyan???? Nézzetek előbb tükörbe és ha kb olyan paraméterrel rendelkezel, mint amit elvársz egy nőtől, akkor…..
 Ha jól látom, anyám jön lóháton!Aki még nem látta, annak mindenképpen ajánlom Szomjas György Falfúró c. filmjét, szinte mindent elmond erről a generációról, hihetetlen pontosan adja vissza a késő-kádári korszak langyos hangulatát. Sokunk szülei és az ő baráti…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
Szép napot  Mindenkinek! Az ünnepek alatt kissé eltunyultatok, ezért a megszokottnál kevesebb levél érkezett hozzánk. Észrevettem azt is, hogy sokan lusták emailt írni, inkább kommentekben mesélik el történetüket. Mindez természetesen nem baj, hiszen a hozzászólásokból is…..