Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iparcikk piac

8 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 34-es verzió elsősorban a motorháztető alatt tartogat újításokat. A legnagyobb horderejű ezek közül talán a Turbo 2, amit hosszas fejlesztés után végre élesítettek. Ez a tömörítési technológia elvileg ugyanaz, mint ami az Androidos kiadásban is elérhető. A legnagyobb…..
Nem erről a verzióról fogunk évek múlva ódákat zengeni, mert néhány apróságtól eltekintve csak a motorháztető alatt találhatók fejlesztések. Ezek a fejlesztések viszont koránt sem elhanyagolhatók. A leginkább szembetűnő változás a külsőt érinti. Windows 10 alatt végre…..
iparcikk piac 2015.11.04 13:02:19
@Nekomajin:
hát a játék applikációmat futtatom vele nem lenne egyszerű -
ha gondolod nézd meg - ha reklámnak veszik a linket úgy is kiveszik ha ebbe belenyúlnék olyan lenne mint egy szívátültetés-
www.kvizcity33.hu/kviz/choose_game_egyeni_Proba_indito.tvn?egyeni_kviz=500253
iparcikk piac 2015.11.05 07:06:09
@AtHoS: a választ nem neked írtam - előfordulhatnak egyénileg (rossz telepítés stb. engedélyezési problémák miatt) működési anomáliák a próbáltam megoldást nyújtani - amit írtam nem tartozik a woodoo műveletek közé - szerintem ne minősítgessük a másikat még burkolt formában se egyszer már belefutottam itt egy arrogáns illetőbe remélem nem ez az általános stílus itt.
A 32-es verzió igazán nagy dobást nem, de annál több apróságot tartogat. Sokak által várt funkció volt a jelszavak szinkronizálása, ami mostantól végre elérhető, de egyelőre csak az asztali kiadások között. Emellett a Beállítások -> Böngésző lapon azt is…..
iparcikk piac 2015.09.23 12:53:31
@Nekomajin:
kösz nem érdekes
gondoltam itt értelmes embereket találok, de sajnos ugyanaz a liberális beképzelt
hulladék van itt is mint a neten mindenütt
nyugodtan kitörölheted az eredeti hozzászólást is -
Miről is van szó?     Arról van szó, hogy az elmúlt 8 évben ez az egyesület elvesztette tagságát---az elnökét és élő kapcsolatát a széles körű tagsággal.   Ketten hárman az egyesületből bizonyos dolgokat megtárgyaltak a piacvezetéssel, eljárogattak bizottsági…..
Avagy a médiák és a hatóságok idén is felosztják-e a társadalmat a Piacosokra mint üldözendő társadalmon kívüli kisebbségre és az ország másik úgymond becsületes felére   Évről-évre megszokhattuk, hogy nagyobb ünnepek mint Húsvét és Karácsony a szakhatóságok…..
Évek óta szerettünk volna egy vasárnapi piacot. Azonban ez rendre elvérzett a kereskedők ellenállásán. Ekkor egy jó kezdeményezéssel a város vasárnapra bolhapiacot indított a belső piacon ahova mi nem mehettünk be mert a bolhapiacon elméletileg használt termékeket lehet…..
A fenyőárusítás kezdetétől folyamatosan kértem,beszéltem a fenyősökkel, hogy a parkolóban csak a számukra kijelölt helyet foglalják el. Ne állítsák autóikat sem ide és ne a parkoló közepén kötözzék a fenyőiket. Semmi eredménye nem volt a vevőink folyamatosan panaszkodtak…..
A székesfehérvári iparcikk piac új helyosztásának koncepciója   Az szfvári iparcikk piaci (továbbiakban IP.) kereskedői létszám csökkenése szükségessé teszi azt, hogy a kereskedőket a Kelemen Béla út által két területre osztott árusítási térrészből. Az I. vagy a II.…..
Tisztelt kereskedő kollégák!   Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy tájékoztassalak benneteket az szfvári. iparcikk piac aktuális eseményeiről. Mivel azok az emberek aki bennünket bíztak meg érdekeik képviseletével joggal várják el azt, hogy azokról a változásokról…..
isztelt Kollégák!   Hosszú ideje, rebesgették a piaci kereskedők, hogy a két piac összevonásra kerül. Egyébként is mint minden ügyben itt is a megfelelő tájékoztatás hiánya az ami bizonytalanságot szül-szült. Mi a második ebben az ügyben összehívott tárgyalás után…..
2009. 12.09-én tudomásomra jutott, hogy a Piacvezetés a Berta-Vadász előtti egyetlen a piac melletti parkolóban tartja meg az Önkormányzati Fenyővásárt.   Természetesen a városgondnok ígéretével ellentétben.   Azonnal beadvánnyal fordultam a városgondnokhoz.   ITT…..