Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esztisz

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esztisz blogja ..of love 2015.06.17 23:41:03
"Nem mondhatom el senkinek,Elmondom hát mindenkinek."Karinthy Frigyes Tulajdonképpen ezt jelenti az írás maga. Mi más értelme lenne, mint kiadni magunkból azt, ami oly régóta lapul a lelkünk mélyén, már nem hagyva helyet másnak, csak saját magának, és a vele járó kétségeknek.…..
Esztisz blogja Stresszhelyzetek 2015.06.16 08:55:17
Túldramatizálják a helyzetet. Mi az, amim van, és neki nincs? Türelmem? Nem sok, de az övénél talán több. Szerencsém? Arról nem én tehetek, azt nem én irányítom. Kitartásom, lélekjelenlétem? Tisztában vagyok vele. Feltalálom magam, ha rá vagyok szorulva. Akkor is, ha éppen az…..
Ma délelőtt megbirkóztam az első akadállyal a tovább tanulás felé vezető rögös, és zsúfolt úton. Mivel még sosem voltam pályaalkalmassági vizsgán, és nem is tervezek többen részt venni a jövőben - az valahogy nem stimmelne - ez a nap a felfedezéseké volt számomra. Először…..
Szeretném azt hinni, hogy valakit érdekel, amiről írok. Bárcsak eljönne a pillanat, amikor ezt megváltoztathatom szeretném elhinni-re. Elképzelésem sincs, mikor jöttem rá, hogy írni akarok. Ha jobban belegondolok, nem is olyan nehéz megválaszolni egy ilyen kérdést. Tízévesen egy…..
Nem nevezném magamat kimondottan béna, ügyetlen alaknak. Most viszont megtudhatjátok, hogyan is lettem sánta egy merőben fontos esemény előtt két nappal. Tehát a rögzítőkötésem története pontosan három héttel ezelőtt kezdődött. Kedden. Mitöbb, már hétfőn…..