Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Styeták Péter

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leteszteltük a nemrégiben bemutatott Linkeasy Mini média konverter különleges funkcióját. Kiváló ára mellé Jumbo Frame támogatással van ellátva, amely számos alkalmazásban elvárás lehet. A hagyományos konverterek általában 1518 byte-os csomagokat tudnak kezelni, ám már egy…..
Az optikai bekötések rohamos iramban nőnek az országban. Számos esetben előfordul, hogy olcsósága miatt nem menedzselhető konvertert helyeznek az ügyfélhez, amelyeknek legfőbb hátrányuk, hogy semmilyen visszajelzés sincs az ügyfélnél lévő eszközünk állapotáról. A…..
Az üzleti szolgáltatások nyújtásában több esetben média konvertereket használnak. Ezek ráadásul általában nem menedzselhető eszközök, a szolgáltatások állapotáról egyáltalán nem adnak információt, így az optikai végződtetésen kívül semmi másra nem…..
Kültéri szekrénybe szerelhető switch-re van szüksége? Kamerát vagy Wi-Fi Access Point-ot szeretne bekötni PoE portokra? Redundáns táplálású eszközt alkalmazna? Ha a kérdésekre igen a válasz, akkor ipari switch-re van szüksége! Videónkban bemutatjuk az általunk forgalmazott…..