Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szmoki Deszperádó

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé. A fenti országokban egyébként érthető, hogy a…..
Íme a bizonyíték, hogy nemcsak a tisztítószerek meg a kóla más nálunk, mint Nyugat-Európában, hanem az ügyfélszolgálatok is. Az Inviteles ügyfélszolgálatról szóló poszt kapcsán eszembe jutott, hogy ugyanazon cégnek a magyar és ír ügyfélszolgálata között is mekkora különbség van. Karácsonykor…..
Most nem szabad elgyengülni. Most kell igazán európainak, embernek és magyarnak lenni. Ha az Olvasó azt hiszi, most kell igazán migránsozni, gyűlölködni, akkor súlyosan téved. A menekültek éppen az elől menekültek, ami Párizsban történt. Kedvez a politikai széljárás a…..
Szmoki Deszperádó 2015.11.15 11:52:12
@csőcsere: "Elfenekeltek, majd megmutatták, ha normálisan viselkedünk, Európában maradhatunk."
A pozsonyi csatáról oszt hallottál-e?
Talán sokan nem tudjátok, de elárulom nektek, hogy ma van a TAKARÉKOSSÁG világnapja, ami azért is igazán jó hír, mert a mai napon van a SZÜLETÉSNAPOM is!! Ennek apropóján pedig mára összegyűjtöttem nektek az 5 legtutibb spórolós tippemet, amiket nem lehet elégszer…..
Tegnap délután, miközben a Tv2-ben mindenki már a The Voice-premierre készült és a gyakornokok kifosztották a környékbeli közértek pezsgőkészletét, a tévében csendesen ment az adásfolyam. A fél ötös Hal a tortán-ismétlést egy török szappanopera, a Tiltott szerelem 158.…..
Szmoki Deszperádó 2012.10.13 17:52:06
@d'agneau: bakker csak azért előzhettél meg, mert én tuti alaposabban kerestem :D
Szmoki Deszperádó 2012.10.13 17:50:48
@pannapanka: ezt a hííres török írót a gugli nem ismeri, pedig az sok híres írót ismer. lehet hiba van a mátrixban :o)
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
Most, hogy a Napkelte átmenetileg eltávozott az örök vadászmezőkre, a Heti Hetes meg éppen a napokban ünnepli a 10 éves fennállását, érdemes számba venni az utóbbi évek olyan közéleti-politikai műsorait, melyek országtudat befolyásoló erőként igyekeztek irányt mutatni. Ez…..
Szmoki Deszperádó 2009.10.16 18:58:23
Az elmúlt hetekben több esetben is olyan dolgok történtek a honi (profi) fociban, ami nem tesz jót a sportág megítélésének. Bobby Davison hetek óta nem áll szóba még saját magával se, emellett csak úgy halmozza a bunkó megnyilvánulásokat. Gera Zoltánnál is elszakadt a cérna,…..
Szmoki Deszperádó 2009.10.15 00:41:43
@cool-trane: és ezért nem lett csapat csoport első, hehehe
Szerintem meg itthon egy válogatott ne álljon be bekkelni senki ellen. És ehhez nem kell holland edző, erre van kínai is :) (Chank-Yan Chi)
Szmoki Deszperádó 2009.10.15 00:56:04
@chop: Tévedsz, nem az a kötelező győzelem, hogy a hirtelenjében összetrombitált tizenegy birkapásztorokból álló csapatot, kimondottan rossz játékkal, nehezen megnyerjük!

Meg akarod nyerni a selejtező csoportot? Otthon nem kapsz ki, idegenben 1-2 meccset megnyersz, és már veheted repülőjegyet. A recept baromi egyszerű, nézz körül mások így csinálják.
16 pont, ez elemzd egy kicsinykét.
A 16 végy el 12-öt, azzal nem ér dicsekedni, hogy megvered az óvodásokat.
Marad 4, ebből a tökmindegymileszottvagyunkavébén dánok elleni győzelem sem sokat ér, csak flastrom.
Tehát marad egy árva pötty. Ez öt meccs hozadéka, valljuk meg nem túl izmos.
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
Itt a jó idő, és vele együtt egyre több veszély leselkedik a biciklisekre, gyalogosokra és autósokra egyaránt. A kétkerekűvel közlekedők sokszor kerülnek összetűzésbe az négykerekűekkel, utóbbiakban pedig sokszor megáll az ütő az öngyilkos hajlamú bátor versenyzőktől. De…..
Szmoki Deszperádó 2009.05.22 12:47:20
@Deluxe the ForumTroll: gondolom egy félnyolcéves robogóssal szórakoztál. remélem egyszer találkozunk és felhelyezhetem a bakancsomat az ánuszodba te kis pöcs, ha már ennyire erősnek érzed magad.
Folytatódik a BKV tavaly indított fergetegesen pszichedelikus reklámhadjárata. A környezettudatos 3D-s örömmetrózajkoncert után most repiajándékokkal próbálják rendre szoktatni utasaikat. Péter jutalma ez a pufi golyóstoll volt, amiért 30 napos bérletét nem a havibérletes…..