Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haroun

126 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt így előre írom meg, tehát minden sor végén lekopogom: Most szállunk a buszra, ami elvisz a reptérre, onnan meg repülés haza. Este találkozunk! Ezt meg ki lehet venni a kedvencek közül. Már ha ott volt.Update:Itthon vagyunk...
Mit is lehetne írni arról az egy évről, amiről egész eddig írtunk? Talán azt, hogy jó volt. Egészen megszoktuk, és furcsa lesz hazamenni. Furcsa, mert mikor eljöttünk, akkor tudtuk, hogy haza is fogunk menni. Innen viszont úgy indulunk el, hogy (úgy) tudjuk, soha nem…..
Mielőtt idejöttünk, annyit tudtunk Instowról, hogy van itt valami Tarka trail (egyáltalán nem tarka), meg kockás lili. Egyébként utóbbi egy virág, amiről csak azért hallottunk, mert Soma barátomnak van egy kis kockás lili mániája így mikor virágzási ideje van, mindig azokat…..
Finney gyerekek jöttek, aztán mentek. Most utoljára...
Angolórán sokmindent tanul az ember, aminek a nagyrésze ahogy van baromság. Vagyis nem biztos, hogy baromság, csak kicsit mintha idejemúlt lenne, mint a méltóságosúr megszólítás.Például az, hogy állandóan az időjárásról beszélnek az nem ilyen. Ez tényleg állandó téma, ami…..
Már hetek óta tervezgettük, hogy elmegyünk kirándulni. Ehhez az kellett, hogy ne essen az eső szombaton. Bármelyik szombaton. Persze az összes szombaton esett az eső, vasárnap viszont nem megy arra busz reggel, amerre menni akartunk. Most se volt tökéletes időjárás, de legalább nem…..
A böjt előtti utolsó nap a Pancake Tuesday. Ilyenkor - mily meglepő - palacsintát esznek. Hogy miért, azt nem tudom, mert palacsintát tudtommal lehet enni böjt alatt is, kivéve persze a húsos palacsintát. (Update: utánanéztem, bannolva volt a zsír, meg a tojás, aztán inkább…..
Felkérést kaptam némi fotózásra. Ezúttal kivételesen nem kiadó szobákat kellett fényképezni, hanem családi kincseket. Persze Magyarországon mindenki a nagypapa fészerben lévő lomjaira (kukoricadaráló, stb.) gondol ilyen címszó alatt, de hát ez itt Anglia, amit olyan címszó…..
Péntek 13., de csak azért emlegetem, mert jobb cím nem jutott eszembe. Mostanában nem vet szét minket az izgalom. Hétvégén voltunk Chriséknél vacsorázni, most szombatra meg mi hívtuk meg őket, mert már nagyon illett, de hát erről azért sokmindent nem lehet írni. Tegnap G…..
Akkor a szar szóvicc kipipálva. Hétfőn egy órával korábban kellett bemennem az irodába, mert az volt a terv, hogy Londonba viszek néhány széket. Mondjuk úgy 120 darabot. Persze mint az közismert, hétfőn Angliát lekapcsolták. Nem éri meg nekik fenntartani hóbiztos berendezéseket,…..
Sylvia és Alec a Rectory mellett laknak, korábban tehát szomszédaink voltak. Öregek már mind a ketten, de ha ez nem lenne elég, Sylviát mostanában még a szerencse is elkerüli, ráadásul eléggé nagy ívben. Most épült fel a legutóbbi sérüléséből, ugyanis elesett és beverte a…..
Apának születésnapja volt, de erről túl sokat nem tudok írni, mert innen 2000 km-re történt. Mindenesetre itt is kívánunk neki Boldog Születésnapot!Miközben ő ajándékokat bontogatott, mi Huish Moor-ba mentünk. Angi meghívott minket ebédre, meg körbefényképezni a házát.…..
Tonyval küldetést teljesítettünk csütörtökön, illetve pénteken. Ezek a kis missziók mindig azzal járnak, hogy rohadt sokat autókázunk. A teljes turnéval csak részeredményeket értünk el.Csütörtök reggel hétkor vett fel. Furgonnal mentünk, mert hozni, vinni, felszerelni kellett…..
Este be akartunk menni Bidefordba, mert állítólag nagy utcai buli van. Ebből annyi valósult meg, hogy a buszmegállóban álldogáltunk, de nem jött busz. Valószínűleg ünnepi menetrend volt, úgyhogy abban maradtunk, hogy úgyis hideg van. Elvonultunk helyette a Boathouse-ba. G egyébként…..
Hát, itt tartunk, eljött a céges karácsonyi bulik szezonja. Pénteken TC Office-os buli volt, ahova G is hivatalos volt. Eljöttek a northern monkeys pricks is. Ők MarkandDerek, - csak így egyben -, feleségestől. Ők ketten a cég boltoni kihelyezett egysége. Eddig egyszer találkoztam…..
Haroun 2009.01.01 14:07:16
@mcs: Hát, az ember minkét kezében van egy cracker, a bal kézét a jobb, a jobb kezét a bal oldalon ülőnek nyújtja, így körbekapaszkodik az egész társaság, aztán húzzák. Utána megy az osztozás. Pl. G egy golyót cserélt el egy rúzstartó dobozra. Csupa hasznos dolog.
Reggel hideg volt, némi zúzmarával, szóval elmentem virágokat fényképezni. Errefelé ez már csak így megy. Az előző nap meg ittunk még egy sört a kerthelységben...
Hát, először is kiskarácsony, nagykarácsony, ki kellett költözni a házikónkból. Ez része volt az eredeti megállapodásnak, mivel karácsonyra ki volt adva a ház. Erre az időre szerencsére beköltözhettünk Ruthék házába, de így sem egy nagy öröm a költözés. Egyébként…..
Angi megint megajándékozott minket egy fácánnal. Igazából, már pénteken. Csak berakta a külső ajtó mögé, így mikor hazaértem, ott szunyókált a küszöbön. Pénteken nem volt rá időm, hogy szétcincáljam, szombaton meg karácsonyfát árultam a Johnsban, de vasárnap kést…..
A pénteki karácsonyi vacsora előtt mindenki nagyon be volt indulva, hogy milyen jó buli lesz. Értsd: bebaszunk! Aztán persze Lucy és Tony is lebetegedett, egy kicsit a lendület is elfogyott, de nem nagyon bántam, mert a cég többi dolgozójával ellentétben én dolgoztam…..
autózz! Közlekedés finn módra 2008.12.04 09:58:00
Lg Finnországban szerzett tapasztalatait osztja meg velünk alábbi levelében. Van jó és rossz tapasztalata is, de annyi bizonyos, hogy a jót érdemes lenne nálunk is alkalmazni. Kilenc napot töltöttem Észak-Finnországban - a szaunákon és a Mikuláson túl megpróbáltam közlekedési…..
Ez itt a cégvezetés. A képen Tony (director!) ül és üzleti ügyben telefonál, miközben Adrian (cégtulajdonos) üti, így segítve a kommunkációt. A cég mottója egyébként a "Work can be fun", és ehhez tartja is magát Adrian. Abszurd és szürreális mikor halál komolyan…..
11 éve, hogy összetalálkoztunk az ajtóban. Akkor még nem sejtettem, de hát a folytatást meg úgyis mindenki tudja. : )..
Csak mielőtt még valaki aggódna, pénteken, második próbálkozásra sikerült résztvennünk a Simon Yates féle előadáson. Jó volt. De nem is erről akarok írni, hanem arról, hogy este, mikor hazaértem, láttam, hogy a strandon valami nagyobb hajó fényei világítanak, de persze látni…..
Megint belenéztem a statisztikába. Remek! Egyrészt feldobja az embert, a látogatottság, másrészt az, hogy abból a 10 emberből jelentős százalék tök véletlenül keveredett ide, és rohadtul nem azt találta, amire számított. De hát azé a blog, aki megtalálja, ki kell szolgálni az…..
Hétvégén téli álmot aludtam, csak annyi időre keltem fel, míg csináltam egy fényképet, azt is csak az ablakból. Természetesen hétvégente esik az eső...