Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quo vadis58

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes komolyan venni a propaganda miniszter szavait. Egyrészt azért, mert a hangján Orbán szája mozog, másrészt pedig gyakorlatilag megfenyegette az országot az előrehozott választással. Ha nem kapjuk meg az ellenzéki támogatást, az emberekhez fordulunk - jelentette ki a Pasa park minisztere.…..
quo vadis58 2016.02.07 10:23:24
@BircaHang Média: Te tényleg nem érted?? A sok megvezetett birka (akiknek a szeme előtt most csak a menekültek lebegnek, és semmi másra nem tudnak gondolni) libasorban vonulna istent választani (aki meg magától nem megy vinnék kisbuszon - mint az előző választásokkor is). Az meg, egy sikeres kétharmad esetén valóban annak képzelné magát, és rátenné a kezét mindarra amire eddig még nem sikerült (bár ilyen már nem sok van).
Milyen érdekes, hogy EU-ban csak nálunk van vészes terrorfenyegettség, és erről már a kormánynak információi is vannak.......
Ez az egész semmi másra nem kell ennek a bagázsnak, hogy amennyiben ezt a törvényt megszavazzák, onnantól számom kérhetetlenek lesznek mindenben és azt tesznek amit akarnak. Egy sikeres választást követően semmi, de semmi nem állíthatná meg őket (és ezzel tisztában is vannak) Sajnos sok szerencsétlen nem lát tovább az orránál, és elég annyit mondani nekik csak mi és kizárólag mi védhetünk meg benneteket a menekültektől (hidd el én sem kívánom őket hazánkban) és már rohannának is megadni a felhatalmazást a további sáskajárásra.
Az is sajnos, és igaz, hogy a jelenlegi ellenzék egy nagy 0. Képtelenek továbblátni a saját kicsinyes elgondolásaiknál, képtelenek felfogni, hogy ettől a bandától csak és kizárólag összefogással lehet megszabadulni. Amennyiben ez nem sikerül, ahogy Vaclav Havel mondta 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
A „rezsiháború” elbukott Brüsszelben, ennek költségeit pedig minden valószínűség szerint az állam, vagyis az adófizetők állják majd. Az új, állami közműszolgáltatóval ugyanis befürdött a kormány. A lakossági földgázellátás egész piacát kellene nyereségesen…..
Y-GEN Nagyböjt fideszes módra 2015.04.04 15:19:13
A fideszes vezető olyan, mint egy elvakart seb. Tudod, hogy az lenne a legjobb, ha tudomást sem véve róla élnéd az életed, és várnád, hogy bőröd magától regenerálódjon. A varratnak egy szép napon csak hűlt helyét találod majd, tested újra a régi lesz, készen arra, hogy új…..
 Elég volt abból, hogy a kormányzat úgy játszik az otthonainkkal, mint kisgyermek a terepasztallal! Az a hír járja, hogy váratlanul és indokolatlanul felmond az önkormányzat szerződéseket. Választ várunk arra, hogy igaz-e, hogy megkezdődött a vári ingatlanoknak a…..