Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogolom

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
blogolom 2009.08.18 17:07:20
@Tóta W. Árpád: Kampány nélkül azért elég jól ellennénk, rendör nélkül nehezen.
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
blogolom 2009.02.11 10:00:02
Kedves Árpád,

igazad van, szégyel7jük magunkat az 1000 évvel ezelőtt történtek miatt, sőt olyasmiért is, ami nem ennyire régen történt. De ezek már a múlté, és ugyanúgy mint Trianonon, (ami persze 1 marha nagy disznóság volt) nem igen tudunk már változtatni, és értelmetlen is lenne, hisz mit csináljon a Nagyváradon elő román, a pozsonyi szlovák? Úgyhogy ne bolygassuk a múltat, inkább reménykedjünk abban, hogy az EU 6ártalansága majd feloldja a problémákat, és pár év10ed múlva nem lessz ennyire érdekes, hogy a 6ár mely oldalán lakik hazánkfia.
Az cigánybünözésnek viszont sajnos aktualitása van, te7ünk, tennünk kell valamit ellene! Persze azért +j1ezném, hogy nem csak az a cigány, aki barna börü és tyúkot lop, hanem az is, aki 1 1 szöllövel, SZOT-üdülővel sunnyog a hóna alatt, aki nem bír a 3 éves audijában +maradni, de tőlem elvárja, hogy keresetem nagyobb részét adjam neki, sőt szolidaritás adót vet ki rám. Te6 hajrá, elö azokkal az alabárdokkal, és tessék szétcsapni az úri közönség között, (nyakkendösöket és anélkülieket is puff!), legyen 0 tolerancia, drákói büntik, legyen a rendörnek ismét 6alma, és ne csak a tilosban parkolókat zargassa.
A feleségem tanár egy általános iskolában, volt már rá példa, hogy testi fenyítést helyeztek neki kilátásba, a rendör nem tud mit tenni, talán ha majd történik valami, és épp ráér, kijön helyszínelni. És az az érdekes, hogy leginkább a cigányokkal van problémája. Érint7etlennek érzik magukat, akik mindent +te7nek, úgy ismerik a jogaikat, mint 1 sztárügyvéd, persze a kötelességeiket már nem annyira. Be kell látni, hogy a liberalizmus nem jött be, szét kell csapni a demokráciát kezelni nem tudó embertársaink között.
Legyen olyan a dutyi, hogy ne vágyjanak oda a bűnözök (terveket szívesen készítek ingyen és bérmentve), segély, rokkant nyugdíj helyett legyen állampolgári jog a munka (A munkanélküliségre is tudok +oldást). Családi pótlék legyen adókedvezmény formájában.
Ha én képes voltam tegnap este 9-ig zuhogó esőben dolgozni, szerintem ez másnak is menni fog, de én tuti nem azért csinálom, hogy mások (cigány, politikus, rokkantnyugdíjas stb.) amíg én gürizek, a gyözike sót nézzék, az én munkám gyümölcsét élvezzék, és ha nem telik neki cigire/alkoholra/stb.-re, még eröszakkal el is vegyék tölem. Mint példáúl a fiam mobiltelefonját, és azon tárgyakat, amelyet eddig 3 betörés alkalmával elvittek tölünk. De persze rendör eddig semmit ki nem derítet. Gondold el, amikor hazajövök este, muszály leszívnom a gázolajat a teherautóm tankjából, különben ellopják. Tehát valaminek történni kell, mondjuk ne vegyünk Magyar nemzetet, jellemzö Gyurcsány Fecóra, hogy ezt tartja a megoldásnak. No +yek dolgozni,


üdv: Gyuri