Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siljan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg nagyjából 7,1 milliárd mobilelőfizetés van a világon (majdnem minden emberre jut egy), ebből 2,9 milliárdon van szélessávú mobilnet. Számítások szerint 2019-re, tehát öt év múlva 9,1 milliárd előfizetés lesz, és erre jut majd 7,5 milliárd mobilnet-előfizetés, a…..
Siljan 2014.11.23 09:12:02
Egy kérdés van! Miért élünk egyre inkább rohanó világban? Nem az lenne minden technológiai fejlesztés célja, hogy a fizikai testünket biztonságba helyezve, tudjon a szellem szabadon szárnyalni, kibontakozni??? Ha az elmúlt 100 évet nézzük azért persze sikerült valamennyire a projekt csak az a baj, hogy manapság 7 milliárd ember életét kéne biztonságban tudni. 4,5 milliárd ember életét kb. sikerült (2,5 M éhezik, de az mindegy) a 4,5 M-ből meg 4 M dolgozik mint egy rabszolga éhbérért, az is mindegy. Legyen az élet full "okos", de akkor ne kelljen már dolgozni!!!! Hadd menjek naphosszat biciklizni, meg úszni, meg mittudomén..... Lesznek programozók akik felprogramozzák az okoskombányjt (megjegyzem már most is van:))), meg az okos platós IFÁ-t, meg a malmot, meg pékséget, oszt én csak megnyomok egy gombot és lesz kenyér. Ez a cél??? Ha az önbeparkoló autókat és egyéb közlekedési téren előirányzott fejlesztéseket nézzük....ez. Ez kell nekünk??? Ez volt szerintem a cikkben feltett igazi kérdés.....Az hogy ömlik a fos, az valóban kikapcsolható....minthogy nem kötelező megvenni a sok fost, amire valójában semmi szükség nincs....csak akkor minek gyártjuk elégetve a sok szenet meg elégetve/felhasználva a sok kőolajat és persze némi uránércet.
Azon valaki elgondolkozott már hogy csak a Jászfényszarui Samsung gyárban NAPONTA 30.000 db laposTV-t gyártottak már 2009-ben? A digitális élettel az a baj, hogy olyan esztelenül pörgünk bele, mintha ez lenne a földi élet kizárólagos célja....