Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agape Satori

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
Agape Satori 2015.11.05 21:03:30
@Balt:
"Az MTVA-nak illene autentikus forrásokat használni, ha már műveltségi vetélkedőnek hívják a műsort. Bár jelen esetben a cikkben az van, hogy az Amiga család kismillió tagja számítógép, de volt köztük egy konzol is. Ebből csak egy idióta jut arra a következtetésre, hogy Amiga=konzol."
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Örök dilemma, vagy lerágott csont? Nem tudom, de nem is érdekes, a Nagy döntés blogon eddig nem szerepelt ez a közhelyesnek tűnő, ám annál izgalmasabb kérdés. Egy kedves hozzászólónk adta kissé szarkasztikus megjegyzésével az ötletet, hogy kivesézzük a témát, ezúton is…..
Agape Satori 2015.03.19 11:09:11
Bence megmutatja Botoxnak, Botox nincs lenyűgözve, Bence kicsit morzsinkál, kellemes hétvégét mindenkinek.  ..
Agape Satori 2015.02.28 09:49:05
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Én az 'ámítógépemen sem. (Win7, legfrissebb verziójú Google Chrome.)
Jó eséllyel nem az én rendszeremmel van a probléma. Valószínűleg megint a hajtogatott hullámbádog minőségű indavideó szerver csinált maga alá, vagy a szerver karbantartásáért felelős személynek kicsit túl jól sikerült a tegnapi bulija. Az indavideót mint "szolgáltatásnak látszó tákolmányhalmazt" ismerve, annak a legkisebb az esélye, hogy a posztot feltöltő bökött el valamit :)
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Agape Satori 2015.01.18 12:26:20
@Emanuelle: Nem kell félteni miss AirDay-t. Én azt vártam, hogy Danika lila kendő levétele után teljesen elgurul a gyógyszere, de ezen a héten Ádina részéről csak valami izzadságszagú, megjátszott "szerelmet" látok, ami elég átlátszó. Simán lehet, hogy egyik oldalon sem valódi érzelmek dolgoztak, tehát nem csak Laci használta Ádinát hanem fordítva is...
A tippem az, hogy 2 hét múlva miss AirDay mehet friss levegőt szívni a Fogarasi-havasokba.
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
Agape Satori 2014.12.21 13:40:14
Talán valaki hasznát veszi: RTL II live stream:
livestreamhunter.org/onlinetv/hungary
(a sorban az első RTL II logora kell klikkelni, Flash Player szükséges hozzá. Közvetlen linket nem tudtam kinyerni az oldalból...)
Nálam napok óta működik. A képarány eléggé el van bökve, de jobbat nem találtam.
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
Agape Satori 2014.12.18 23:27:49
@csincsilla72: Az lesz szerintem is, de csak olyan szempontból, hogy Rönyé százaléka matematikailag szorosan tartani fog a nullához :D
Agape Satori 2014.12.19 00:01:40
@spinks: Nézhetnénk tovább a pirosítóval kikent vizihullát, ahogy mesterkélt gesztusokkal, túlartikulálva mindenkinek elmagyarázza szerinte hogyan kellene működjön a világ. Jóval nagyobb "műsor" lesz mindkét csapatnál ha Dani megy vissza.
A "hogyan ne sminkeljünk modell" sínésznő magát ejti ki és szerintem a mai összefoglaló alapján erre a szerkesztők is erősen rásegítenek már.
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..
Agape Satori 2014.12.12 10:58:46
@mervinjminky: Ezt már egyszer itt megosztottam:
vid.me/JGZI (VALÓ VILÁG 7X06 részlet)
Számomra, a rövid videóban hallható párbeszédből egyértelműen az jön le, hogy Jabba a többieknek bevallja, hogy ő beépített, fizetett "színész", akit azért küldtek be, hogy az egész játékmenetet befolyásolják általa.
Agape Satori 2014.12.12 12:06:36
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
"teljesen beleolvad a kanapéba, amin még a tokája köré növesztett punciszőr segít." :D

A "korlátlan fogyasztásos" témával akár meg is szívathatták volna Basszájbát, de inkább a szerkesztők egyrészt kiköszörülték a saját maguk által okozott csorbát (Itt a villabolt működési szabályzat balfék megfogalmazására gondolok), másrészt sikerült még több feszültséget is generálniuk a két csapat között.
Szerintem a szerkesztők szeretnék Jabbát a villán kívül látni már a következő párbajnál. Az is lehet, hogy ez egy tervezett dramaturgi része, ezt nem tudhatjuk, és még az is lehet, hogy hónapokig bámulhatjuk a kényszeresen takargatott hasú, tükörtojás egylet elnökét :)
Mindenesetre ha a sejtéseim jók, akkor most ezzel a "hozzuk szuper xar helyzetbe Jabbát" dologgal csupán az a cél, hogy szép lassan legyen eltávolítva. A szerkesztők nem szeretnék elkövetni újra azt a hibát, mint VV6 Simon kipaterolásánál, ami nem kicsi felháborodást generált...
Ami számomra igazán furcsa, hogy az elmúlt napokban a feketék csapat annyira durván rossz helyzetbe került, hogy lassan jobban járnak ha önként feladnák a játékot és a szomszédos Campona üzleteiben állásért kuncsorognának :)
Szóval a szerkesztők az elkövetkező napokban biztosan helyrerakják majd "feszültségfenntartó" dolgokat a két csapat között.
Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy…..
Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Leginkább ez jutott eszembe a tegnapi rész kapcsán. Legtöbbször értetlenül néztem a képernyőt, hogy most akkor ezek az emberek mit csinálnak és miért a műsorban. Ráadásul még szexet sem virított senki sem, csak egy kis…..
Agape Satori 2014.11.22 17:12:48
Tegnap ez senkinek nem tűnt fel?
Itt a videórészlet (53 másodperc):
vid.me/JGZI
A megfejtést rátok bízom. A lényeg a Jabával (Macival) történt párbeszéden van...