Regisztráció Blogot indítok
Adatok
transzmoha

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Sok kérdés érkezik hozzánk az áfonya gondozásával kapcsolatban, illetve főképp Budapest-környékiek kérik ki véleményünket a piacokon található áfonya gyümölcsökről, illetve áfonya termékekről. Nos, az előbbivel kapcsolatban azt javasoljuk, tekintsék meg az ebben a blogban korábban leírtakat, mert…..
Krisztina és István látogatása során a Mesefaluban elindult egy beszélgetés az offgrid élet spirituális hátteréről. Andris már korábban is foglalkozott ezzel a témával a Naplóban (lásd szellemi háttér cimszó alatt). A beszélgetésbe a Mesefalu honlapján lehet…..
Biró Borbála talajbiológus, terresztris ökológus jegyzete a média által most felkapott csoda-kerti rendszerről.A vízkultúrás zöldségtermesztés talajbiológus szemmelA növénytermesztés új divatos módja manapság a vízkultúrás (hidropóniás) eljárás, ahol a növényeket…..
transzmoha 2012.01.06 11:05:57
transzmoha 2012.01.06 12:23:49
@Pacsker: Az akvaponia nem tartalmaz műtrágyát.
transzmoha 2012.01.06 12:43:23
@Pacsker: semmi gond.
Más valami: az idő nagyon rövid már egy természetes mezőgazdaság újrateremtésére. Ha beüt az élelmiszer válság az embereket csak az ilyen megoldások menthetik meg a tömeges éhezéstől. Ezzel nem azt mondom, hogy azzal senki ne foglalkozzon. Akinek van pénze, földje, szakértelme - nos az más lapra tartozik.
A rejtélyes klub, avagy miért nincsenek vendégek egy, Leipzig fiataloktól nyüzsgő belvárosában lévő klubban, este 22.30-kor? A hely totál jó helyen van, előtte áll meg a villamos. Jól felszerelt, atom hangfalak, 3D hangzás, lámpák, falra vetített lángok, jó és olcsó sör.…..
Noé bárkája Második nap 2009.10.06 20:18:00
Ma egész jó napom volt. Egy új kéthavi lap akadt a kezembe nagyon jó írásokkal. Az egyik különösen jó. Arról szól amiről én is már évek óta beszélek a barátaimnak. Sikerült is egy "keménymag"-ot verbuválni. Velük szeretném majd a menedéket létrehozni. Na de…..
Noé bárkája Első nap este 2009.10.05 19:31:27
Este értem haza, a kukákat végre elvitték. Van isten :-)Kaptunk egy kis haladékot. Igaz nem sokat, az olaj ára szépen megyeget felfelé minden nap. Nem sokat, egy pár centet csak s néha esik is, de vezetek róla egy grafikont és hát átlagban azért folyamatosan emelkedik. A nagy…..
Noé bárkája Első nap 2009.10.05 11:45:00
Már egy hete nem vitték el a szemetet. Kezd kifordulni a kukából. Azt mondják nincs éppen elég üzemanyag a kukás kocsikba. Nem tudom mi lesz itt. A meleg miatt egyre büdösebb a sok szemét. A dinnyehéjak édes, erjedő levére jönnek a legyek is. Ez még hagyján, de darazsak is. A kuka…..
[Gasztony Blog] LG Flatron L192WS 2008.01.24 15:49:00
Tehát megvettem az új monitorom. Eddig elég jónak tűnik, csak nagyon furcsa.Úgye sokkal nagyobb mint az elő. Még most állítgatom be, mert rohadt fényes, ami szerintem kurva szar.Eddig ugye nem Wide (szélesvásznű) volt, tehát ezis elég furcsa így első nap, de majdcsak megszokom. A…..