Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PECA

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 23-án, csütörtökön négy Barcelona-játékos lépett pályára hazája válogatottjában. A végeredményekért kattints!..
A Barcelona szerda este történelmi fordítást hajtott végre, ez pedig természetesen megosztotta a világot. Vannak akik a fordítást élményként, és csodaként kezelik, és vannak akik a bíróra mutogatnak, az UEFA-t okolják, vagy szimplán bundának nevezik a történteket...
Hajrá, tegyünk csodát a Camp Nouban! Lucho fiainak a továbbjutásért négygólos hátrányt kell ledolgozni hazai pályán a franciák ellen. Lássuk az előzetest!..
Az idei BL negyedik játéknapján a Manchester City fogadta a Barcelonát. Rengeteg hiba és kihagyott helyzetek sokasága vendég oldalon, így fordulatos meccsen végül alulmaradt a Barça Guardiola csapata ellen. A játékosok értékelése a tovább után...
Luis Enrique nyilvánosságra hozta a Manchesterbe utazó keretét, kedd este a City fogadja a katalán alakulatot...
Szombaton a spanyol bajnoki pontvadászat 8. fordulójában a Deportivo csapata érkezik a Camp Nouba, ám korántsem érdemes lebecsülni a galíciai csapatot, a helyzeteiket precízen kihasználva könnyen borsot tudnak törni a „nagyobbak” orra alá...
Habár az argentin nem szándékozik távozni a közeljövőben, már most szeretné bebiztosítani, hogy terveinek megfelelően hazájában fejezhesse be karrierjét...
A spanyol bajnokság 7. fordulójában a Celta Vigo fogadja a Barçát a Balaídosban. Amikor legutóbb Vigóban csapott össze a két csapat, akkor 4–1-re a „kelták” nyertek. Most itt a lehetőség visszavágni! Előzetes a tovább mögött!..
Jérémy Mathieu válogatottbeli karrierje óriási fordulatot vett. A szövetségi kapitány épp a napokban hívta be a válogatott következő meccseire, Mathieu azonban úgy döntött, inkább visszavonul. Részletek a cikkben!..
PECA 2016.10.02 05:47:30
A Barca nem erőltette meg magát, ám így is kiütéssel nyert, az Atletico Madrid otthon kiszenvedte, a Real Madridnak azonban nem sikerült begyűjteni mind a három pontot a Spanyol Bajnokság hatodik fordulójában. Az eddigi második Sevilla is bukott, így változás állt be az élmezőnyben. Részletek a…..
A nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban végre pont került egy régóta húzódó ügy végére: Douglas eladására. A vezetőség viszont nem gondolta volna, hogy ennyire hosszú és fáradalmas munka lesz a játékos elpasszolása. Részletek a cikkben...
PECA 2016.09.25 17:04:09
A spanyol bajnokság 5. fordulója rangadót hozott, a Barcelona az Atlético Madridot fogadta a Camp Nouban. A katalánok nem tudták otthon tartani a három pontot, leginkább Diego Simeone taktikájának köszönhetően a matracosok elcsentek egy értékes egységet Barcelonából. ..
PECA 2016.09.23 07:07:56
Luis Enrique az Atlético Madrid elleni rangadó előtt sajtótájékoztatót tartott, érintette a taktikát, latolgatta az esélyeket, beszélt a játékpercek elosztásáról, valamint Griezmannról és Neymarról is...
A napokban újra felröppentek azok a pletykák, miszerint Marquinhos a téli átigazolási időszakban a Barça játékosa lesz. Kattints, ha tudni szeretnéd, miért lenne nagyon jó igazolás a brazil!..
Holnap újra felzendül majd a Camp Nouban a Bajnokok Ligája jellegzetes himnusza. A legrangosabb európai sorozat idei kiírásában a Barcelona a C csoportba került, ahol szembe kell majd néznie a Manchester Cityvel, a Borussia Mönchengladbachal és a Celticcel. A tovább mögött gondolatok a sorsolásról…..
A katalán Sport exkluzív interjút készített a nyáron érkező Lucas Digne-nyel. A fiatal francia balhátvéd beszélt többek között a beilleszkedésről, a fiatalkori példaképeiről és arról is, hogy miért különleges a Barcelona. ..
Andrea Pirlót aligha kell bemutatni bárkinek, aki szereti a futballt, korszakos középpályás, igazi legenda, olyan az olaszoknak, mint a spanyoloknak Xavi. De mi lett volna, hogyha a két klasszis történetesen egy csapatban játszik? A Guardiola-éra alatt ez az ábrándozás majdnem valóra vált, hiszen…..
PECA 2016.09.07 21:06:18
Mint köztudott, a Barcelona és a Valencia gyakorlatilag egy Paco Alcácer-Munir cserét hajtott végre. A Barcelona 30 millió euróval és Munir kölcsönadásával szerezte meg Paco Alcácert. A Valencia azonban csak egy feltétellel adta el Alcácert a Barçának, ha kölcsönadják nekik Munirt, méghozzá…..
PECA 2016.09.02 12:12:22
@ntibi67: És nem is rosszul!
Paco Alcacer megszerzése mellett a Valenciával kötött üzlet másik ága Munir csatlakozása a denevérekhez. Amikor Paco érkezését bejelentették, a Valencia is hivatalosan bejelentette, hogy Munir kölcsönben csatlakozik hozzájuk egy évre, ám ennyivel még nem elégedtek meg. ..
PECA 2016.08.30 19:25:15
A nyár utolsó átigazolási története véget ért, hivatalos megerősítést nyert amit már egy ideje sejteni lehetett: Paco Alcácer a Barcelona játékosa. Az átigazolás részletei a poszban. ..
A mai napon került sor az új igazolás, Jasper Cillessen bemutatására. Ha kíváncsi vagy a bemutatás minden történésére, kattints!..
PECA 2016.08.26 19:26:35
HúngaroBarça Viszlát Bravo! 2016.08.24 16:30:48
Claudio Bravo két szezon után elköszön Barcelonából, hogy új kihívásokkal folytassa karrierjét. A 33 éves hálóőr Pep Guardiolával, a katalánok egykori sikeredzőjével fog dolgozni a tréner egy új, most induló projektjén, a Manchester Cityben. A Barcelonát két bajnoki címhez segítő Bravo már elhagyta…..
Végre elérkezett a régóta várt új bajnoki szezon, ahol a Barcelona a Real Betis csapatát fogadta a nyitányon! Magabiztos, gólzáporos hazai siker született, a srácok nagyon belehúztak és bajnokhoz illően kezdték a szezont egy erődemonstrációval. Jöjjön is a pontozás!..