Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Réka Varsányi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Nemrég találtam rá a Think King akasztóira, amikbe egyből beleszerettem és szerencsére mára már Magyarországon is elérhetőek. Amikor babakocsival közlekedtünk mindig probléma volt, hogy hogyan cipekedjünk, rengeteg cuccot vittünk magunkkal. Féltem, hogy a babakocsi alsó tartó…..
Réka Varsányi 2015.04.09 13:21:48
Egy Anyának, Szülőnek az a legfontosabb, hogy kisgyermeke boldog, kiegyensúlyozott legyen és ehhez természetesen minden körülményt biztosítania is kell. A kicsik legelső éveiben a pelenka az egyik főszereplő kiegészítő, melyben már rengeteg féle, fajta modell közül…..
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Réka Varsányi 2014.11.21 13:11:51