Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacley

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldogok, akik ... Kezdésnek 2014.06.23 13:38:33
Legyen a bemutatkozás. Vallását gyakorló tisztes családapa vagyok. És gyarló, szeretném hangsúlyozni. Hogy miről fogok írni? A véleményemről, egy keresztény ember világlátásáról, mindennapi bajairól, vívódásairól, kudarcairól, és örömeiről. Azt hiszem, szükség van…..
HamPLÓ Fényvillamos 2011-ben is! 2011.12.11 19:45:00
Péntek este ismét útjára indult a BKV Karácsonyi Villamosa, a több tízezer LED-től fénylő UV nosztalgiaszerelvény. Széll Kálmán téri bemutatkozásánál sokan még mindig úgy csodálkoztak rá, mintha nem ez lenne a harmadik éve, úgyhogy talán lesz, akinek jól jön ez a…..
lacley 2011.12.12 10:59:09
@Unbiased: Kezdetben a tujázás tényleg az ütközőn való utazást jelentette, így utaztak azok, akiknek nem futotta jegyre, ebből került át később a köztudatba a fogalom, mint a villamoson való utazás.
Luis Figo magyar ásványvizet reklámoz. Nincs ebben semmi érdekes, a hír mégis szélvészként száguldotta körbe az internetet, olyan mértékű ingyen médiafelülethez juttava ezzel a Szentkirályi ásványvizet, amiről nem is álmodtak a cég zseniális, vagy csak szerencsés…..
Csodálatos a férfiak életigenlése, az örök vidámság megtalálása, ahogy leírja, hogy egy olyan oldalon, amit a kollégám programozott. Hogy ott beszélte ki a felesége. Hogy megcsalta. Mert az emberek szaggatott szívű érzéketlen lények, geci világ, én mondom. Sziasztok. Nos…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
lacley 2008.01.29 14:25:41
Egy újlipótvárosi bérház kukáit dekorálták ki az alábbi levéllel, én azóta sem értem. Ki tanul egyszerre géptant és genetikát? Hogy kerültek a lányhoz a társasjátékok? Minek vásárolná vissza a kukába dobott szépítőszereket? De ha tudtok segíteni, szívesen…..